.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Подарък

Hybrid View

Подарък

Здравейте, не знам дали темата е за тук, ако не е може да я заключат, както и да е, искам да се посъветвам с вас какво може да купя на момче за бала му, но искам да е нещо по специално, да не е клиширано, примерно няква снимка в рамка или нещо от сорта, нещо различно, не ми е гадже, просто ми е много добър приятел, но наистина не мога да се сетя какво да му купя Ще съм ви много благодарна

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    НАмери снимки забавни, на него, на теб и него, и ги сложи в самоделен албум
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
    НАмери снимки забавни, на него, на теб и него, и ги сложи в самоделен албум
    +1

Знам, че е много хубав подарък това, но точно това не искам, не искам подаръка да е със снимки, близки сме, много, но явно не до там да му подарявам снимки, не знам защо ще ми е някак неудобно, други идеи?

Цитирай Първоначално написано от imagination888
    Знам, че е много хубав подарък това, но точно това не искам, не искам подаръка да е със снимки, близки сме, много, но явно не до там да му подарявам снимки, не знам защо ще ми е някак неудобно, други идеи?
    напротив тази идея е страхотна ! все пак вашите пътища ще се разделчят все някога и този албум ще му напомня,че някъде в миналото е имал една наистина истинска приятелка
    If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!

Цитирай Първоначално написано от important
    напротив тази идея е страхотна ! все пак вашите пътища ще се разделчят все някога и този албум ще му напомня,че някъде в миналото е имал една наистина истинска приятелка
    Съгласна съм, много добра идея, но щом не искаш може да му подариш часовник например и отзад да е гравирано, че е от теб и датата.. Не знам, но нещо такова, което да му припомня за теб, както казаха преди мен. Айде успех! Дано намериш най - подходящия подарък.
    I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)

Цитирай Първоначално написано от alexcheto0
    Цитирай Първоначално написано от important
    Съгласна съм, много добра идея, но щом не искаш може да му подариш часовник например и отзад да е гравирано, че е от теб и датата.. Не знам, но нещо такова, което да му припомня за теб, както казаха преди мен. Айде успех! Дано намериш най - подходящия подарък.
    точно трябва да е нещо символично което винаги щом го погледне да му напомня за теб
    If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!

Пистолет! Ще му трябва да се гръмне с такива приятели като теб...

Just...you know...die...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Я да го д*хаш бе, ходи се гръмни ти, само не ми говори много, щото ше си изпатиш, кво ми е бе дришльо малък? Нямало е една тема, една единствена тема, където да не съм видяла някой да критикува човека, който пуска темата, пълни нещастници ЗАКЛЕВАМ СЕ!!! Човек да не поиска съвет, тоя сайт е пълен със малки, озлобени тинейджърчета, дето не знаят кво търсят тук и не знаят изобщо за кво са на тая земя . . .

Дишай, бе. Дишай, издишай и пак: вдишвааш, издиишваш.

Ако е пушач, можеш да му подариш от онези хубави запалки, май zippo бяха, продаваха се едно време в едни хубави кутийки, ала-бала.

не е мерси иначе наистина това е як подарък

Голям фен Аватара на playhard1
    Подари му часовник, който ще му хареса спр много. Мен поне това би ме зарадвало, и да си има не е проблем
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Я да го д*хаш бе, ходи се гръмни ти, само не ми говори много, щото ше си изпатиш, кво ми е бе дришльо малък? Нямало е една тема, една единствена тема, където да не съм видяла някой да критикува човека, който пуска темата, пълни нещастници ЗАКЛЕВАМ СЕ!!! Човек да не поиска съвет, тоя сайт е пълен със малки, озлобени тинейджърчета, дето не знаят кво търсят тук и не знаят изобщо за кво са на тая земя . . .
    1.Как ще си изпатя? Смешно е да отправяш заплахи който не можеш да изпълниш. А за годините няма да коментирам...
    2. Ако беше прочела някой от мненията ми, щеше да забележиш, че давам такива отговори на малоумни теми. Как може да питаш напълно непознат какво да купиш ЗА ПРИЯТЕЛ. Щях да разбера ако беше попитал някй общ познат, който си има някаква идея какъв човек е въпросния ти "приятел". Все едно да излезеш да улицата и да питаш някой напълно непознат какво да му вземеш... Дразни ме, че хората започнаха да изпростяват дори за елементарни неща като тези. Ако продължава тази тенденция...на всички ще ни трябва по 1 пистолет.

Хайде започнете да мислите най-накрая...Internet не е за да замести мозъците ни, а по скоро да ги допълва.

Lupus in fabula

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Подарък

Здравейте, не знам дали темата е за тук, ако не е може да я заключат, както и да е, искам да се посъветвам с вас какво може да купя на момче за бала му, но искам да е нещо по специално, да не е клиширано, примерно няква снимка в рамка или нещо от сорта, нещо различно, не ми е гадже, просто ми е много добър приятел, но наистина не мога да се сетя какво да му купя Ще съм ви много благодарна
    на бал се подарява злато
    нищо под 18 карата

аз лично предпочитам жълко злато, но в БГ модата е на бялото...

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    1.Как ще си изпатя? Смешно е да отправяш заплахи който не можеш да изпълниш. А за годините няма да коментирам...
    2. Ако беше прочела някой от мненията ми, щеше да забележиш, че давам такива отговори на малоумни теми. Как може да питаш напълно непознат какво да купиш ЗА ПРИЯТЕЛ. Щях да разбера ако беше попитал някй общ познат, който си има някаква идея какъв човек е въпросния ти "приятел". Все едно да излезеш да улицата и да питаш някой напълно непознат какво да му вземеш... Дразни ме, че хората започнаха да изпростяват дори за елементарни неща като тези. Ако продължава тази тенденция...на всички ще ни трябва по 1 пистолет.

Хайде започнете да мислите най-накрая...Internet не е за да замести мозъците ни, а по скоро да ги допълва.

Значи за да съм добегнала до този сайт си е имало причина нали? Много добре съм имала впредвид възможностите общи приятели и т.н., щом пиша тук значи наистина имам нужда от съвет, така че ти си човека, който най-малко ще ме критикуваш! Никога не съм мислела даже да пускам няква тъпа идиотска тема в глупавия сайт, но явно се е наложило и въпреки всичко, това си е мое решение и ти нищо не можеш да ми кажеш,ЯСно??

Град
    Kyustendil
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

ти си смешен бе..
    [b][color=black]Espa

Грешиш. Мога и го правя. Защо? Защото е мое право да изразявам мнението си и мога да се възползвам от това си право колкото си искам. И да ще ви критикувам. Като не ви изнася, не ме слушайте (четете). Просто ми писна от глуповати мнения и теми за елементарни неща. Очаквам скоро тема "С какво да си ям закуската? Вилица или лъжица? ПЛС ХЕЛП." Никого не съм спрял да си живее както му е удобно. Просто в случая обществото ни закърнява и това ме дразни. Вървим надолу. Това ме плашеща тенденция, затова ме дразнят такива въпроси свързани с толкова простовати нещица.

И за да е по темата - ако този твой приятел си има хоби, купи му нещо свързано със него по възможност. Ще се зарадва най-малкото защото си му подарила нещо от което се инетерсува и ти знаеш кое е това нещо, което е по важното. Е винаги можеш да минеш и към златото както каза един потребител по нагоре, ако можеш да си го позволиш.

yanev4 смешния си ти. От седмица ти чета постовете и ме изумяваш колко си прост.

Lupus in fabula

Съгласна съм, че има доста глупави теми, не го отричам, но специално моя въпрос, както казах вече нуждая се от съвет, както и да е ще спра до тук д-р Хаус, а относно златото мисля, че не носи, а дори и да носи едва ли ще мога да си позволя, предпочитам нещо по сантиментално, нещо по детско, което наистина да му е голям спомен, но просто почти никакви идеи не ми идват

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хаус доста точно се е изразил... ама.. мозък трябва за тая цел. И да си свалите (много) егото.

Иначе по темата - щом ще е за бал - някакво бижу/сребърен накит.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цена приблизително към 25 30 лева, за клиширано вече казах какво мисля, примерно снимка, намек за добър приятел нещо от сорта, момчето казах вече, че не е пушач, не е някъв гъзар да ходи отрупан със злато или тем подобни, съвсем нормален, обикновен човек.

Има ли някакво хоби? Например да събира марки и подобни неща? Каква музика слуша? Много подробности. Общо взето ни обясни що за човек е. Обикновен човек е много общо и безлично.

Lupus in fabula

Не съм нарекла хора с лоша цел нещастници, приемам критика, но не и по тоя начин (купи му пистолет трябва да се застреля с такива приятели като теб) това нещо изобщо не го наричам критика. Кажи ми в кво съм сгрешила, тогава да ще я приема, но по този начин няма как да стане, при положение че даже не ме познава и още нещо най вече се ядосах, защото, която и тема да погледна все се заяждат постоянно . . .нямам думи, аз не знам за кво изобщо пуснах темата в тоя глупав сайт, като ми беше ясно че някви отворковци ще почнат да се правят на интересни и да изтъкват другите колко са глупави

...

Подкрепям потребителя по горе, който предлага да му купиш диск с любим изпълнител/ка, мн добра идея е Може също така да му купиш сребърен пръстен щом не носи злато Мисля че до тези пари, които си посочила ще може да му намериш, на този пръстен от вътрешната страна може да напишат името си (както си казвам на галено) или самата ти буква ... Успех с купуването на подаръка

Мерси на всички, не знам как се трие тема ако може някой да я изтрие или да я заключи де да знам, мерси

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    секс
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си