- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми ...
След няколко седмици е бала мии понеже си харесвам едно момче и мн искам да го поканя да ми буде кавалер
![]()
![]()
... Дайте ми някакви идеи за това какво да напиша в картичката му понеже малко се срамувам да го поканя лично ... Може и нещо по-закачливо да е,хихихи
![]()
![]()
Миси предварително
:P
12 клас си и пак не можеш да го измислиш.
трагично.
"бъди ти кавалер на моя бал
та после пак разправяй, къде си ме .. прегръщал"
Първоначално написано от w0sh
не че не мога да го излисля, просто си имам мн др работи да мисля, а и исках да чуя мнението и на дугите ... Все пак благодаря![]()
"Сама на бала?!Не мерси..
Каня те, пък ако искаш ти ме отрежи ... "![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
oooo колко сладкоооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пиши му нещо сладурско не закачливо-примерно хммм,....)чаках дълго и ето ,че вече трябва и искам -ще ми бъдеш ли кавалер на бала.
аа ако искаш нещо по-романтично ще ти го измисля,но ще стане малко по-дълго само пиши.Много обичам такива работииииии![]()
![]()
Звънни му и му кажи "Трябва ми 1н брой кавалер за бала. Имаш ли предложения?".
![]()
Мхм ... няма да откажаПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
миси много
![]()
"Бъди ми кавалер, и се възползвай колкото искаш'', примерно...
Или пък пробвай сама да измислиш. И пиши какво е станало, Успех !
(И моя бал идва скорослед 2 год.
DDDDDDDDDDD)
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Първоначално написано от daqna091
супер-ей сега ще го мисля
![]()
Ти си причината за тази картичка
ти си причината за написаното
ти си причината за въпроса ми
ти си причината за всичко
Един отговор а толкова много,две букви ,а цяла история
Една молба ,неизречена на глас.
С цялото си сърце сега те питам-ще ме придружиш ли на бала.
Една нощ,но дългоочаквана.
Един отговор,а всъщност всичко.
хаха сега се сещам това.малко е лигавинко,ама после ще мисля друго![]()
Благодаря, ади успех и на твоя бал, нищо че е след 2 год.Първоначално написано от Sa6eks
![]()
![]()
готинко е,авторке готова сиПървоначално написано от britzy
и пи6и,кво е станало после
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ти ли ше го каниш ..![]()
ама ако толко си решена напиши в една картичка "ще се радвам ако бъдеш мой лавалер" или нещо подобно![]()
какво.. не можеш да отделиш 15 минутки за да измислиш нещо ли, просто кажи че не можеш..толкова тъпи лъжи, че няма накъдеПървоначално написано от daqna091
![]()
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Просто може да иска други идеи.Аз те съветвам да му го кажеш личноПървоначално написано от liim0nka
![]()
ОДИН!!!
Първоначално написано от daqna091
В такива мигове се чувствам някак си по мъдар и умен от някой хора на който и предстои бал ..![]()
Като гледам как пишеш виждам,че грешиш!Първоначално написано от hheh
ОДИН!!!
дори и много да харесвам момичето ако то ме покани с картичка 100% съм я одрезъл!
Първоначално написано от liim0nka
На тебе пък какъв ти е проблема?!! Нито съм те карала да четеш тва което съм написала, нито съм ти искала тъпото мнение, което можеше да си запазиш за себе си!!!!! Но хайде то нали трябва да се заядеш за нещо с някой![]()
... А колкото до това, че не мога да измисля нищо, не е така, просто исках да чуя и някои други мнения по въпроса, както съм написала по горе!!! Никой не карам на сила да пише, така че по-добре си спестете тъпите коментарчета, защото сте мн жалки!!!
Аре на бас пък, че няма да я одрежешПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
ооу хора немоете да измислите нищонестига че съм по малък и мн по хубави съм ги мислил
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
наистЕна ли? мен пък по щеше да ме израдва, ако беше казала, че сме комплексари.Първоначално написано от daqna091
Да комплексари сте,проблем има ли?Първоначално написано от mArMaLaDkA
ОДИН!!!