преди 1-2 дни се регистрирах и не съм много в час с темите знам че има много но незнам каде да търся и за това искам да ви попитам какво да направя сега като с едно момче което от много време харесвам се видяхме 3 пъти на първите 2 нямаше нищо след тях си пишехме по скайп а на 3 тата той ме целуна съвсем неочаквано а честно казано никога не се бях целувала с език и сега той се опитва да направи така че да се срещнем и аз винагги става че не мога след няколко дни сигурно ще излезнем но незнам какво да направя защото е първият ми.... знам че има много теми но ще съм ви благодарна ако ми отговорите![]()
Ами следващия път му бръкни му в гащите. И така нататък...![]()
ами незнам какво да направя като го видя все пак никога сам нямала гадже а и той не знае това ...
Съмнявам се той да е имал над 200. Не се притеснявай.
e ne e ama e po golqm ot men s 3 god i e imal vse pak ...
Остави се течението, да те носи..... дори и да си направиш един вид сценарий, да знаеш какво да правиш в момента на срещата всичко ще забравиш, гаранция![]()
![]()
Да, ти си мислиш, че на 13 е срамно, че още не си правила секс. И да разбере, че не си имала гадженца до сега, това няма да промени отношението му, дори ще му изглеждаш по-апетитна. А и на 16, щом е тръгнал да се занимава с момиче в 7-ми клас като теб, сигурно и той до сега не си имал гадже и няма изградени критерии. Но от друга страна за теб би било перфектно едно такова обствоятелство защото не би имал проблем с "чакането". Е, твоя си е работата дали ще му пуснеш на първото си гадже, но както и да е. Продължавай играта и не се притеснявай от нищо.![]()
аз не мисля че е срамно че на 13 не си праил секс щот все пак не си някав.... нз кав ама не той е имал но просто аз напраих че нещата да станат така обаче не бях сиг че ще стане а сега незнам какво да направя......
И какво като досега не си имала гадже ?
Остави се по течението..Не се притеснявай..
Всичко си идва от само по себе си![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ами незнам какво да направя за да не изглеждам като пълен идиот пред него аз се държа както винаги с всички но... незнам дали ще стане нещослед първата ми целувка (която беше с него) аз си помислих че съм много зле .. и той ме гушна и не ми каза нищо незнам как да разбирам това....
Да се насладиш на момента и да го оставиш той да води?
Is this an option?
Все някога ще трябва да се престрашиш. Колкото повече отлагаш - толкова по страшно ще става![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
знам а и не сме се виждали откакто станаха тези неща с нас и сега той иска да излезнем утре или някой ден но аз секи ден сам заета и за това незнам той какво ще си помисли ...
не може ли да намериш поне малко време,колкото да се видите,да си поговорите и да изясните нещата между вас .. поне за половин час мисля,че ще намериш време.. но ти си знаешУспех и дано потръгнат нещата
![]()
ami az 6te namerq ama toi se si misli 4e az ne iskam da se vijdame... a az iskam.. mersi![]()
Той не знаел това, той не знаел онова... ами говорете си! Като не му кажеш какво мислиш, откъде да знае.. Вместо да пишеш тук, му се обади, вижте се, и решете какво ще правите. Не виждам от кво има толкова да те е срам.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ебете се
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Еми обясни му,направи така,че да не си мисли тези работи.. бъди ината, не се отказвай от него,докажи му какво той значи за теб !!Първоначално написано от vilenceto13
![]()
blagodarq za saveta![]()
е моля :P , помагам с каквото могаПървоначално написано от vilenceto13
![]()