- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам ги..
Въпроса, е че съм раздвоена и обичам две момчета...
В една приятелка имаше купон ,, бяхме в нейна вила с преспиване. Единият беше на купона и се оказа така, че са сменили стаите ни. Стигна се до секс,,беше хубаво, защото го обичах, но сега не знам дали съжалявам или не.. дали бях готова.. Не мога да разбера кого от двама обичам,кой ме обича и с кого да съм.. и двамата са романтични не знам.. Първия (не този от купона) си има приятелка,, но с него се чуствам като в приказа..
Ходи се изчукай и с другия. Гледай приятелката му да не разбере.![]()
Хм..еми с този дето си има приятелка (и който явно повече искаш) е тъпо да разваляш отношенията им,ако разбира се и той я обича .. или тръгни с този от купона,или просто и двамата ги зарежи.
Много си умна.. обичала двама..... ти знаеш ли какво е да Обичаш?!!??!?! .. Аре изчукай се и с другия - който те задоволи по-добре, тичкай при него.. дано има парички и да кара Мерцедес, ако не - зарежи го, не ти е нужен!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
само и единствено това изречение ме спря да прочета остатъка от темата тиПървоначално написано от wasch0
![]()
няма ка да обичаш двама,или единия или другия,ако ги обичаш и двамата ти дефакто не обичаш никогокакто сама каза раздвоена си и объркана
![]()
Обичаш.. пи*ки
Ходи се нае*и с другия![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Съгласна съмПървоначално написано от raliichkaa
![]()
Чуждото винаги е по сладкоПървоначално написано от raliichkaa
...
Аман от момичета като тебе!Като си имаш гадже стой си на гъза!
Аз дори и да си имам гадже си признавам,че се заглеждам,но съм си само до там,а не като теб веднага да им се втурвам.
ОДИН!!!
НЕ ги обичаш. Поне не и двамата.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нали го обичаш,за кво да съжеляваш .. ?
та по темата .. стани наясно със значението на това 'обичам' и пак си помисли какво всъщност изпитваш.
Обаче си много обичлива :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
дойдохме си на думата!! .. +++++Първоначално написано от valdesbg
На колко си години ,че ми стана интересно? [-o<
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Колко простовато написано...
Обичала си ги и двамата?![]()
Ако обичаше този, с който си се ич*укала, сега нямаше да се чудиш дали си сгрешила. И ако обичаше същия този човек, нямаше да се вреш при другия.
Ако път обичаше онзи с приятелката, щеше да го оставиш да е щастлив, защото щастието му щеше да е по-важно от останалото. + Това нямаше да имаш очи за свободния.
Извода е, че НЕ обичаш нито един от двамата.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Саби, то това явно е някаква нова лИбов. Назад сме с материала явно, и затова не разбираме.
Dr. Gregory House
Ще напреднем Влади, има време.Първоначално написано от valdesbg
![]()
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Еми.. няма накъде да ходим иначе. Трябва да сме в крак с модата. Макар че.. нещо не ме блазни тоя тип любов. класическата.. по ми харесва.
Аз и ти - и целия свят, само за нас![]()
Dr. Gregory House
^^ Класическата си е класическа.![]()
Освен това "звучи" в пъти по-добре от авторската описана.
Абе не се изразих както трябва...
Иначе утре ще ти пратя едно чаршафче, че сега сънчо ме докопа.![]()
For you![]()
I miss you...
обичаш ги ти...
![]()