- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Някои се обличат на принципа „от студ умри, гъзар бъди“
Което не се отнася само за момичетата, разбира се, защото има и момчета, дето при такива ситуации си вярват, че то така не им е студеноКак се обличат българите през студените зимни месеци много зависи от това къде се намира човек. В София общо взето, особено младите хора, гледат да се облекат модерно. Принципът е „от студ умри, гъзар бъди”. Това каза проф. Огнян Хаджийски, началник на секцията по изгаряния и пластична хирургия към "Пирогов".
"Този начин на носене на младите момичета на къси якенца с открит кръст и с плитки дънки е изключително неподходящ по отношение на здравословното състояние на човек. Може да е много модерен, аз не го отричам, но е изключително неподходящ", каза Хаджийски. По думите му хората в по-малките населени места се обличат с топли дрехи през студените зимни месеци, предаде агенция Фокус.
"Хората на село си знаят – едно елече, едни чорапи, едни терлици, една абичка, отгоре вълнена дрешка или кожено палтенце и с калпаче”. Това е и причината в малките населени места случаите на измръзнали хора да са по-малко.
27 Януари 2010 г., В София се обличат на принципа "от студ умри, гъзар бъди"
http://all.actualno.com/news_281920.html
А по „Фешън-ТиВи“ са на сезони, нали![]()
теи то Газарчета..... Да не казвам голяма дума де
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
аз не виждам проблем. който има пари за лекарства и време за болници да студува :) т.е. да се гъзари :)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Ха,това е вярно.
м да вярно и много глупаво...Първоначално написано от SuNsEt
--Лудите, лудите - те да са живи!
Разбира се, хората носят топли дрехи през зимата и в зависимост от времето се очертават най-различни модни тенденции за сезона. Достатъчно е човек да прояви въображение
И да се научи да работи на шевната машина на майка си например
„Салватор Ферагамо“, Есен/Зима 2010-2011, седмици на мъжка мода, Милан
„Шарън Уачоб“, Есен/Зима 2009-2010, седмица на модата, Париж
![]()
„Мисони“, Есен/Зима 2010-2011, седмици на мъжка мода, Милан
Аби Лий, топ модел
Източник: fTV.com![]()
Да и да вземе си излисли нщ и дан можи да бачка както трааГледаи какво става тогава
![]()
..... аве Вари си купи тва дет та кефи (да е за зимата дреха) отколкот са бодеш на машината кат нз ко как бачка
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
ако дойдете в нащо даскало ще паднете онзи ден вали сняг един от дск излязал по тениска и кажете гоо дее забравих думаатаа а да по тениска и по шорти![]()
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
не малко пъти ми се е случвало да излизам по тениска на снега или да играя навън и да тичам по физе освен ако не е мокро за топката за игра.... просто не ми е студено не че се гъзаря..и не се разболявам
то си зависи от човека.. дали е кален или разнежен и т.н. .....
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
момче от съседния клас идва всеки ден с тениска и 3/4 дънки без якее !![]()
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
един от моя клас си ходи постоянно по къс ръкав и суитчър. чуда се кат беше -20 как не му е студено. и той цяла зима не се разболявал и не е отсъствал
Аз от миналия месец ходя с тениска.
Не ми е студено, постоянно се движа.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Тва е пълна простотия да се правят на гъзари хората ,много лесно могат да се разболеят и то тежко.![]()
![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
За всеки е различно..не че аз ходя така де.![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Много модерно, но пък и много тъпо.Представям си сега да излеза по къса поличка с потник и да викам, че не ми е студено.То, аз ще си се заледа направо..![]()
Само в София ли бе? Сега нявсякъде е такаИ аз предпочитам да се обличам по-леко,разбира се..смисъл да не е дебело яке а да е късо и по-модерничко,но през зимата гледам освен комфортно да ми е и топло
макар,че рядко ми се случва да се разболявам често,да чукна на дърво..
![]()
може би не чак толкова времето влияе как да се обличаш,а каде наи много се задаржаш на студа или на топличко...![]()
++Първоначално написано от LoveRetroMusic
Вкъщи майка ми й иде да ме убие като ме види по потник .. От 2/3 дена се каня да тръгна само по тениска да у-ще ама си взимам едно болеро и така.. Иначе след ваканцията, ше тръгвам по тениска стига да не вали де ;дд Иначе аз имам чувството, че не осещам студ..^
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
...затова мразя зимата , защото не мога да ходя по потници
![]()
__________________________________________________ __________
Обичам те !
Абе то тея дето се правят с голите кръстове през зимата ддз ... аз съм си такава че като стане по студено задължително слагам боди
и дето се вика ,,Гъзарията топли,, ама колко топли нз
Аз не чуствам студ .. От края на Март съм по тишърт-ка с къс ръкав и ми е добре ! Всички ми казват че първи съм открил сезона![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва