- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Как се справяш с..
Как се спрявате със хорските приказки,аз лично немога да се спрявам,искам да се науча,да и запушвам устите но,немога,Вие лично как се спрявяте
Като ги затапя и те млъкват. Ако не стане им изваждам кирливите ризи на показ.
![]()
изобщо не ми пука за мнението на сульо и пульо . .![]()
Интересува ме само мнението на приятелите ми и близките.![]()
И мен не ме интересува какво говорят другите за мене, защото самите те не ме интересуват и рядко се занимавам с такива.... единствено е важно мнението на приятелите ми и близките
'бала съм им мамата...![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Да си говорят,
не ми пречат.
Защо да ме интересува какво говори еди-кой-си , който няма никаква роля в живота ми и не знае нищо за мен ?
До преди време и аз бях така.. но мисля, че ако просто игнорираш този факт, би се справил.![]()
Поне при мен вече действа.. повечето го приемам нa шега. По-лесно е за самия теб, ако го приемаш на шега.. Иначе се измъчваш, а това е просто хорското мнение.Винаги ще има хора, които говорят.
![]()
Аватара ти показва ясно как да се справиш с такива хора едно "майната ви" е достатъчно!![]()
http://www.impulse.bg/emergencyonly
So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters
Just take it easy!
Off the record: Не плащаш данък обществено мнение : )
Първоначално написано от KpucmuHa
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
тегла по една майна и да се оправят![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не им обръщам внимание на такива неприятни индивиди![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
o ми те хората си измислят каквото им падне,че съм правила.. супер яко![]()
боли ме бе !
![]()
нека си говорят..все някога им писва(особено,като им се изчерпат тъпотиите) .. пък и не се впрягам - излишни нерви,който повечето правят![]()
Marshall Mathers
Първоначално написано от DaNGeRousLy
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Аз винаги съм център на хорските приказки, но съм си непукист и тва е решението...![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Разрешавам проблема на момента и не се занимавам повече.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥