.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли да оважаваш истенските си родители

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

20 30,30%
  • да

46 69,70%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Banned Фен

Осиновяване

Вчера се срещах с истинските си родители и им казах
    Пирятно умиране буклуци търсещи ПАРИ перде съм
    СПОРЕД ВАС ПРАВИЛНО ЛИ СЪМ ПОСТЪПИЛ.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Аз не бих била толкова груба с тях.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен Аватара на L0ST
    Ами зависи защо са ме оставили. Наистина много зависи... Представи си, че са мизерствали - наистина, не са имали какво да ядат, камо ли пък къде да живеят и да изхранват дете. От тази гледна точка... може и са постъпили правилно, но ако са ималивъзможност да те гледат и са те изоставили...Ами да и аз бих постъпил така.
    Lexynnka

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Аз не бих казала тези думи и на най-големия си враг, камо ли на хората, които са ме създали... още повече, че не ги познавам. Но ти си знаеш, то зависи и те какви хора са де.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Осиновяване

Цитирай Първоначално написано от loko1
    истинските си родители
    Истинските ти родители са тези който са те отгледали. Я се замисли колко сила и воля се изисква за да отгледаш дете, и още повече когато дете-то не носи твоята кръв. Аз ако бях на твое място щях да казвам истински родители на хората който са те отгледали, а не на хората който са те заченали, но какво ли ти говора, след като не мое тълкуваш 1 просто нещо като "Истински родители'!!!

Град
    На една звиздичка
    Не, те са те захвърлили, а точно както Накадах каза: "Истинските ти родители са тези който са те отгледали." Не трябва. Напълно съгласен съм със горния пост.

Пфф тия идиоти са зарязали детето си и когато е пораснало идват да му се представят... Да бе да,правилно си постъпил и аз на твое място бих постпил така,родителите ти са те огледали,обичали и подкрепяли цял живот и сега няк'ви измислени герои от анимационно филмче идват и ти казват "ние сме истинските ти родители" пуу... Мн мн добре си постъпил.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..

Re: Осиновяване

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от loko1
    истинските си родители
    Истинските ти родители са тези който са те отгледали. Я се замисли колко сила и воля се изисква за да отгледаш дете, и още повече когато дете-то не носи твоята кръв. Аз ако бях на твое място щях да казвам истински родители на хората който са те отгледали, а не на хората който са те заченали, но какво ли ти говора, след като не мое тълкуваш 1 просто нещо като "Истински родители'!!!
    Тук "истински родители", се гледа от биологична гледна точка, поне така го разбирам.
    А по темата никога не бих пожелал смърт на никой, дори и да бях осиновен. Просто щях да поговря с тях защо така е станало, наложително ли е било, и ако е така бих простил, но никога няма да ги погледа като майка и баща, а като хора, която са част от живота ми.
    Вафла..

Голям фен Аватара на cveteto64
    Зависи от много неща, но аз лично никога не бих оправдала хора изоставили детето си по каквто и да е причина... Може би щях да ги изслушам, за да разбера защо са го направили,но те винаги ще си останат едни непознати без място в живота ми... Най-вероятно ще изитвам просто благодарност, че са ми дарили живот и нищо повече.
    "Колкото повече, толкова повече..!"

В Българя родители са дори и тези който са изоставили децата си. Не е толкова просто да родиш детето и да го оставиш на няко др да го гледа и след извесно време да претендираш, че си негов родител ами този който се е грижил за него през тези години ? Един родител трябва да направи вс възможно за да осигури на детето си най-важните неща. Според мен по-голямо право да се нарича родител е този който се е грижил за детето !

Град
    Russe
    найстина държанието към истинските си родители много зависи закакво са ви изоставили !!Ако е била сериозна причина да ви изоставят тогава няма какво да им се сърдите .. ако е било за техен интерес да видят какво изчадие са сътворили и после са го изоставили ей така, вече бих ги убил от яд, че са такива хора!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Ами зависи защо са ме оставили. Наистина много зависи... Представи си, че са мизерствали - наистина, не са имали какво да ядат, камо ли пък къде да живеят и да изхранват дете. От тази гледна точка... може и са постъпили правилно, но ако са ималивъзможност да те гледат и са те изоставили...Ами да и аз бих постъпил така.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    в облаците ^^
    много остър език, трябвало е не да ги отрежеш веднага ... да им поговориш ама с такива думи че да ги е срам да те гледат в очите (не да ги обиждаш, а такива думи с дълбок смисъл) ... много леко са се отървали (поне според мене) това сигурно им е било кофти ама по гадно щеше да им е ако беше поприказвал/а и им беше дал/а да разберат какви боклуци са (ако наистина ги мразиш де)... не пожелавай смъртта на човек ... не се притеснявай за тях, това което са нправили ще им се връща ... важното е да не забравяш че сега трябва да се държиш с тези хора които са те отгледали много добре и да им показваш благодарността си

ПП. и аз ако бях на твое място бих ги зае*ала... не заслужават вниманието ми

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не си постъпил правилно,поне да ги беше изслушал и тогава им говори така,но ти си знаеш.

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Е чак такива думи, не. Уважение, може би малко, но никакви чувства като обич между деца и родители.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Град
    Kyustendil
    Трябва ли да оважаваш истенските си родители..
    да ти имам българския
    [b][color=black]Espa

Но пък ако са така както ти ги описваш , едва ли ще тръгнат да правят дете.
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    Може би не с ясната мисъл да си направят дете, а да правят секс. Все пак доста хора не приемат идеята за аборт, а и освен това е скъп ...

Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou
    Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    Може би не с ясната мисъл да си направят дете, а да правят секс. Все пак доста хора не приемат идеята за аборт, а и освен това е скъп ...
    Е да, но има различни видове предпазни мерки.
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Цитирай Първоначално написано от yanev4
    Трябва ли да оважаваш истенските си родители..
    да ти имам българския
    На мен ли говориш? Аз мисля, че се пише Уважавам
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Било е грубо. Все пак благодарение на тях си на този свят.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Зависи. Ако са те оставили, защото не са можели да ти осигурят нужните неща, и са искали да дадат шанс на друго семейство да те отгледа както трябва, им дължиш поне малко уважение. Ти нищо не казваш за твоя случай.

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Аз не бих казала тези думи и на най-големия си враг, камо ли на хората, които са ме създали... още повече, че не ги познавам. Но ти си знаеш, то зависи и те какви хора са де.

Много съм съгласна с теб. Доста е грубо. Гадно е да те оставят, но е и гадно когато те видят колко си пораснал и ги отрежеш така! Тъкмо са те видяли, сега имат възможност да те гледат и ето го резултатът : ти ги отрязваш грубо. както каза WaterLilly:
    Зависи. Ако са те оставили, защото не са можели да ти осигурят нужните неща, и са искали да дадат шанс на друго семейство да те отгледа както трябва, им дължиш поне малко уважение. Ти нищо не казваш за твоя случай.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ^Сега имали възможност да го гледат....тва детето да не е някаква вещ или животно-да си го разменяш,когато ти изнася. Може би не е трябвало чак такива думи да използва,но аз на негово място бих реагирала г/д по подобен начин : )
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си