- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Осиновяване
Напълно те подкрепям и аз бих постъпила така.Според мен те не са ти "истински родители" ,истинските ти родители са тези които са те отгледали,а не тези които са захвърлили детето си![]()
Правилно си постъпил.Първоначално написано от loko1
АЗ не ги бих погледнала и по-жестоки думи ще кажа от твоите![]()
ДА за мен си постъпил правилно![]()
Аз бих им казала същото само че с по-меки думи. Бих им била благодарна, че са ме създали, но само толкова.
Някои по-горе казаха, "ако не са имали възможност да те гледат..". Ако не са имали- да не са го правили. Пак са виновни според мен. Като не можеш да гледаш кон- не си го купуваш, като не можеш да отгледаш дете- не го правиш. Най лесно е да го дадеш на друг да го гледа- това показва, че не можеш да се бориш. Лично мое мнение. Истински родители са тези, които са те отгледали и възпитали, а не някакви, които се появяват на 20тата ти годишнина "хоп, ние сме твоите родители, изненадаа!".
Според мен не си постъпил правилно... Нито ги познаваш, нито знаеш защо са те изоставили![]()
Е да ама като се замислиш кво е положението в домовете (ако авторът е бил в такъв) ....нз не бих го причинила на детето си ,по-добре да не го раждам. А пък мисля ,че си постъпил доста грубо,все пак ,ако не са били те,теб нямаше да те има,така че.....Първоначално написано от L0ST
То с затворени очи да бях,писал по грамотно щеше да е от твоето.Да се работи повече по БЕЛ !!!Първоначално написано от loko1
Браво !Първоначално написано от loko1
Аз лично не бих била чак толкова груба.Но иначе ме изкефи как го каза![]()