- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам нужда от съвет
Ще започна направо, с момчето което винаги съм искала вече два пъти ставаме гадйета и после той иска да скъсаме с някое от най-тъпите оправдания (постояно мисля за теб и това ми пречи да се съсредоточа в/у ученето).Аз наистина мн го обичам и само му прощтавам обаче не мога да разбера дали изобщо ме обича.сега с ме разделени пак по негово желание, а аз искам отново да сме заедно а пък ми писна да му прощавам.Някакви съвети ???Преварително благодаря!!!!!
да ви имам проблемите
Do you know what is loneliness, among so much people?
Като сега те къса значи даже и да тръгнете пак ще се повтори тази случка. Още от началото сте тръгнали на зле...не си струва времето, чувствата и нервите. Не играй ролята на пърцал. Като поставя ученето пред теб, значи е боклук. Моя ако трябва да избира м/у ученето и мен ще избере мен. Номера е обаче, че аз най-малкото ще му помогна първо с ученето, че не искам да е както преди 1 ден да ми разправя "ми аз май ще повтарям по математика"...хванах си го и викам днес до 8 ще ти помогна малко по математика, колкото основата да научиш, пък после си го почерпих с биричка, седнахме си на дивана да гледаме филми на ужасите и като награда за труда, който положи секс. Сега по математика е перфе и като се прибере у нас след училище имаме достатъчно време да сме си заедно или да ходим на гости.![]()
'Грамотността се губи още в пети клас'...
--Лудите, лудите - те да са живи!
Еми щом вече два пъти е ставало, какъв е смисъла и трети път, ти можеш да го обичаш,но той в момента си има други неща на главата.. изчакай някакво време да видиш дали ще те потърси не прави грешката да му се молиш.. щото така падаш на нивото му и той,всеки път така ще прави и ти пак и пак ще му прощаваш.. остави нещата така да видим дали изобщо ще те потърси !!![]()
Няма да го бъде тва ващо..
По-добре спри да му ходиш по гайдата и си намери някой друг,който да си те обича истински,не само когато му падне.
Като цяло вече е разбрал, че когато му отърва ще е с теб, а ти ще го чакаш постоянно. Общо взето като наповикване - ти винаги си налиния. Кофти. Гледай да го превъзмогваш о-бързо. Нямаш особени шансове с него вече.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не те обича. Ако те обичаше нямаше да те разиграва така.
ACϟDC
Ма вие жените сте царе в привличане на вниманието и ето че не можеш да привлечеш неговото![]()
,, Aко нещо се е случило веднъж, може и да не се повтори.Но случи ли се два пъти, задължително ще има и трети път! "
Мисля,че това е достатъчно![]()
От това,което си написала се подразбира,че не знае какво иска.Може много да го обичаш,и сигурно е така щом му прощаваш...но и ти имаш достойнство и чувста.Не му позволявай да те разиграва.Ако човек иска нещо истински,цялата вселена му съдейства...ако те обича истински ще намери баланса м/у теб и ученето.Уважавай се и го остави,нима си щастлива така?Излез,разходи се,ще намериш някой който истински те обича и заслужава.А този го остави-не си струва.Знам,че на думи така казано е лесно,но вярвай-той не знае какво е любов,не може да обича и не знае какво иска...
Можеш да видиш нещата по два начина :
Една бутилка на половина празна или на половина пълна ! Ти избираш..
Заради ученето?Егати децата в 5ти клас.Наистина му пречиш според мен.И ти е време да наблегнеш над уроците![]()
А му тегли една майна и или залягай над учбниците или си намери няк'во хоби.... Рано ви е за любов на вас![]()
Като чета,усещам,че и това момче,като всички се страхува от обвързване.Много мисли за теб..хм.Често се случва,момччетата мислят,че ще загубят свободата си.Просто се чуства вързан за теб.Не го търси,за да усети липсата ти и сам ще те потърси.Чао.
мечтата ти
Мерси на всички които исказаха мнение по въпроса.Мисля че оттук вече е мой ред.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()