- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към жените.
Iskam da popitam ne6to..Otbluskvat li jenite pleshivite muje ???)
Някои жени не ги отблъскват, защото... го намират за сладко, секси, готино...
Други пък дори не могат да ги гледат. И така... зависи от жената.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
МНОГО
САМОУБИИ СЕ
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Първоначално написано от plazma1991
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако беше така като оплешивеем пак трябва да минаваме на ръчно управление. Изчезне ли косата остааме без автопилот
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи от жената...
Ohne dich kann ich nicht sein...
Бих го преживяла... xD
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
зависи от портфейла.
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Чудите се къде да се почеште вече.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ха.. защо пък да ни отблъскват? В интерес на истинината в повечето случаи човек намира половинката си в ранна (16-25) годишна възраст, когато няма признаци за оплешивяване. Когато се омъжиш (НАПРИМЕР) за дадения човек и след време той оплешивее.. какво толкова, нали го обичаш?! Няма да се разведеш с него, защото му пада косата....
А колкото до тийнейджърите.. много малко от тях оплешивяват в истинския смисъл на думата ... освен, ако не си слагат много гел.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
абе ако си плефиш тиин не очаквай да си намериш нещо добро!
Мен ме възбуждатИмам предвит обръснати глави, ако си плешив се обръсни напълно не се излагай.
Първоначално написано от kypo
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy