В такива моменти много се радвам,че съществува този форум където мога просто да си излея душата да кажа работи които не мога да споделя с никой около мен и да запазя анонимност.Едно време много отдавна си обещах не на когото и да е а на себе,че никога няма да допусна нещо да застане между приятелството ми с един човек с който съм приятел целия ми съзнателен живот. Било то жени,пари и т.н. Обещах си,че винаги ще пазя честта и достойнството му. Днес в един разговор с приятелката ми , тя ме фрапира. На повечето хора може случката да им се стори доста повърхностна, но аз я приех доста навътре. Всичко се развива в пустия скайп,но и добре че се разви там защото съм сигурен,че иначе щеше да стане голям скандал. Винаги съм знаел,че приятелката ми е по директна дори понякога се изразява доста вулгарно приел съм го. Но днес изговори такива работи,че се чуствам,че ако не прекратя всичко с нея ще съм предал моя човек.
АЗ: men sea mi e mn kofti za ХХХ
АЗ: poneje ne6to pra dqdo mu.....
АЗ: a toi mu e nai blizkiq taka rodnina
тя: neka strada
тя: posle shte mu mine
тя: i kvo ot tva
тя: prosto sluchka ot jivota
АЗ: i kvo ot tova da ? Emi da kvo ot tova 4e edin ot nai vajnite hora v moq jivot 6te strada. Toi bez tfa e sviknal da strada da nqma nikoi. Ne poznava ba6ta si maika mu go e zarqzala ostanalite go tretirat kato nekvo breme. Neka strada o6te.
АЗ: shte strada oshte
тя: i ne me interesuva razvoq na jivota mu
тя: 4aoooo priqtno stradane
АЗ: neka bratov4edka ti strada da reve da se tru6ka
тя: neka ba6ta i su6to
АЗ: osuznava6 li se ponqkoga kakvi gi govori6?
тя: vse ima na kogo da go kaja:
тя: ako ne ti haresva kvo govorq,razkarai se ot men
тя: ai chao depresirai se v pokoi (wait)

Не знам. Знае колко много държа на този човек. Имам стотици познати единствено него мога да нарека приятел. Това което каза тя мнго ме нарани по някакъв начин. Просто исках да споделя. Благодаря ти,че ми обърна внимание.