- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупета (тема за момчета)
охх точно такова трябва да си е перфеПървоначално написано от Stela94
![]()
Абе не е малко ,а доста големичко.Ама определено имаш як пърдялник - кефи.Като го гледам така и трябва да е бая стегнат!Първоначално написано от Stela94
Вива канари...!!
Първоначално написано от KokoDjambo
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Баси загорелите как веднага почнаха да праявят комплименти![]()
Верно е голямо ама ако няма целулит бива
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
бива, бива да се прежалиш да го изпраскаш 1 път ама за всеки случай е по добре от деснячкатаПървоначално написано от TheManTheLegend
Нямам целулит да чукна на дърво!Първоначално написано от TheManTheLegend
![]()
Fashion and Styling
Структора като за латино американци.Сройни с по-голям стегнат гъз за мачкане![]()
Може ли да сте толкова лесно манипулируеми...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
че как да не можеПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
идеалния заден двор... само за праскане е създадено тва женско...Първоначално написано от sifon4o
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
на мене лично ми идва нещо големичък ... и не ме радва особено ама след некоя обърната чаша алкохолПървоначално написано от KokoDjambo
може и да и го подам
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
[quote="Slawi92"][quote="KokoDjambo"]Не била срещала оплаквания, ми то сега големите пърдялници са на мода. Едно време такива дирници никое нормално момче нямаше да си помисли даже да бара или заглежда...Ама какво да ви разправям, времената бяха други. Нямаше такива идоли като Ивана травестита или тази толкова крива и несъразмерна Прасислава. Ценности дето се вика, жените спортуваха, ама не на маса...не мааха дюнери и бира на лягане и на ставане. Не гледаха турски сериали и не ходеха с шалвари. И бяха яки...много яки...Първоначално написано от Stela94
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
^ Е това горе е истинско мъжко изказване, точно на място!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мерси за коментарите!
Fashion and Styling
С риск да ти спукам розовия балон, виждала съм Преслава на живо - но не на участие, а в мола с приятелка. Беше облечена супер нормално - дънки, тениска, токчета. Супер хубаво и пропорционално тяло има, а и гърдите й са естествени.Първоначално написано от Mr_Crowley
А относно яденето и спорта... поне от моя кръг всички момичета полагат усилия да изглеждат добре - коя с пилатес, коя с аеробика, коя с йога, коя с плуване, коя с тичане...
Абе "мъжете"като не ви харесва дупето на момичето не го гледайте и не го коментирайте.Всеки си има вкусови предпочитания и за всеки влак си има пътници.И не е чак толкова голям,даже си е идеален.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Живеем в демократична държава в която има свобода на словото. Това е форум всичко може да се коментира. Тази тема е пусната да си кажем на кой, какво му харесва и какво не. Следователно щом тя си е качила снимка на задника всеки регистриран в този форум има свободното право да коментира дали му харесва или не. Ако за теб този задник е идаелен за други не е, както и за мен. И да отбелжа ти не си човекът който ще каже дали да коментираме или не.Първоначално написано от rali4ka1
Евала на Mr_Crowley за поста!
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
+ тъкмо щях да напиша същотоПървоначално написано от Slawi92
![]()
ХА:ХА:АХХА:ХА
к'ви са тия огромни задници бе
“Magic is believing in yourself,
if you can do that, you can make anything happen”
Не е за изпускане, не знам защо я храните. Момичето е чук.
копелета, знам, че никой от вас няма да й откаже..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ако малко си намалиш дупето ше станеш мацка-веднъж!Първоначално написано от Stela94
Бих те взел да не кажа![]()
Ае бе и ти голямата претенция.Не че нещо ама момичето е супер и няма да се замисля да я оправя сега....
да бе знаемПървоначално написано от FuckedUp
аз си признах че ще се прежаля
![]()
то да ти кажа ся е към 2 и аз вместо да си набия 1 чекия бих оправил дори и тая "Petq Peeva' дето постоянно ми излиза с тая тъпа реклама на глобулПървоначално написано от Mario95
![]()