- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупета (тема за момчета)
Аз харесвам стегнати най - вече но и прасковките стават абе като пипнеш да има какво да хванеш , разбирате ме![]()
Принципно тип прасковка, "прасковата е хубав плод"но и според зависи от дупетата. Понякога и леко по-големичките дупета също са секси
![]()
ъЪъъъ моя работи, дай си номера и ще ти помогна с дупетоПървоначално написано от sladka_celuvka
![]()
салдка целувка да не вземеш на тея чикиджий да им дадеш снимка на задника си, само мат'риал ше им усигоришКой знае кво са правили с оная снимка
BTW: Ей тва като 2то на сифончо кърти аууу![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Брато знаеш си работатаПървоначално написано от sifon4o
![]()
Чувала съм, че някои момчета обичали големи задници - възбуждали ги... като тоя например с 1500 коментара как искат да го е**
http://melek92.aha.bg/photo.php?show=2
БравоПървоначално написано от sifon4o
6+++
Ето още едно:
![]()
Абе авторке що не даваш да ти видим трътката ?Абе пичове ,някой няма ли снимки на задника на Александра1993?Я ако има да ги метни в темата,че направо ....
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
викат на другите чекиджии а се кефят на картинките тукападнете на земята бе, лунатици
![]()
оо да. ей такива направо ме карат да....Първоначално написано от loko1
![]()
на тази е.. охх![]()
![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
Много ми се иска да напиша нещо в тая тема, но ме мързи да търся картинки.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Тук половината само на картинки ли я карате....![]()
![]()
Както е дала,като опция "прасковка" авторката,точно такива ме подлудяват.....леко трътлести и изпъкнали назад![]()
Аре де авторке... оправи си блутота и снимай си дупето верно..да видим от кой тип е
![]()
Първоначално написано от lucho13
Първоначално написано от BonbonaBaby
Ако си повдигнеш клепачите нагоре ще откриеш,че момичето ти каза какъв тип е дупето й ;} :P
Първоначално написано от bilqnavod
За тая ще си извадя ограничителна заповед ти говориш за еб*не ... !![]()
ем стегнато и малко по големичко![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Женско съм, ама..
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Westside rollin' all day, every day
моята даскалка е с голям луфтмисля че и вие я познавате Поля Даскалова
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
радва ли очите няям претенции![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
оооо miminko разбира от дупетаАвторката също е добра въпреки, че не можем да вземе отношение по темата за нея
![]()
Play hard,go PRO!