- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупета (тема за момчета)
Две хубави очи...
http://FotoFace.EU
пуберите са бъдещетоПървоначално написано от Extremescream
![]()
Баща - Иванчо я преброй до 10.
Иванчо - 0,1,3,4,5,6,7,8,9,10.
Майката - А къде е 2?
Иванчо - В бележника!
На кого му пука, че няма, след като има такова дупе!Първоначално написано от PinkPan7her
П.П.: Ей, смачкана очАларко, спри да тровиш темата със стипчивите си коментари! Прочети баснята за лисицата и гроздето... Може да се припознаеш.
Как бе, че тя е "дебелогъзеста"!Първоначално написано от cobuecku95
А извън кръга на шегата... Ако ми падне Александра, една седмица няма да й дам пауза и за една цигара. Направо ще я скъсам.
^^тва да ти е последното подобно обръщение към потребител на форума!
Де такъв късмет...Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Саше, не ми се обиждай, че не мечтая за теб, но обичам да съм изключение.
че съм нов във форума, нов съм,ама защо искат всички да опънат Александра93![]()
Не знам дали е черешка или каквото и да е, но определено си прав в заключението си, че умирам да я опъна.
Повечето ли?...Първоначално написано от miminko
А реалноста каква е? Като съжителствате и секса мине на втори план за сметка на по важни неща и започваш да забелязваш разни неща. Като например, още веднъж ще се прибера след не знам колко часа работа и като я заваря у нас да разцъква facebook-a на моя лаптоп, ядейки от моята храна и разхвърлява сичко в спалнята и не се сетила, грам нит да оправи от снощи, поне да си дигне дрехите от земята, нито да иде нещо да вземе от магазина, нищо че пари има и е седяла цял ден гладна(с изключение на глупостите, чипс, снакс гомна лайна...)...Първоначално написано от miminko
И тука всичко за свирките се изпарява и ми идва маси да обръщам...
Мхм, викам им се асексуални и по всеобщо мъжко мнение са за една бяла сграда.
Хайде едно дупе и от мен, че съвсем затрихме прекрасната тема!
[img]http://api.ning.com/files/XG1CUYwZf0KmRyZojhrvw3M-g9V1UcRFHKLpB*v2B07vFO83d9HFHZtD8bNNY*xHbBTax-3OfmCHGpV8u05lHTb3kTOQQldB/13feb27seethruthong.jpg[/img]
Вече съм се убедил, една ми трябва, само да не си връзва пръстите на възел като държи нож в едната ръка и хляб в другата.Първоначално написано от miminko
Или да успее да си направи един елементарен сандвич под 15 минути без да се изпонареже или да опляка цялата кухня в масло, майонеза, кетчуп, маргарин...
Една ми трябва такава и я зимам за жена ама веднага, ако ще девствена да е.
Не става въпрос да ми готви, а да е сръчна, не двете ръце леви осукани и завряни отзад.
Не искам да ми чисти, ама да знае от кой край да фане прахосмукачката.
Не искам да ми домакинства специално, а просто елементарни неща без да се върна и да е подпалила апартамента.
Повечето форумни момичета тук, по на 15-16-17 и малко по-големите ни е станало ясно, че имат вече професионална квалификация за една определена професия, друго дали могат не знам...
Опита ми показва, че надали...
thefreak
И аз съм правила така с последното си бившо вече гадже..
и той не маси обръщаше а и много повече..
Пък и доста често ми се случва да не ям цял ден,или ,ако хапна да повърна след това,зада не ми се лепи,достатъчно ми се е налепило вече...и припадам често по улиците,но няма да престана,да гладувам де.
И той много често побесняваше от това,което правя,но аз пак продължавам да си го правя.
Ако си е дигнала гъза цял ден нещо да свърши честно казано с рози ще се прибирам всеки ден.Първоначално написано от Alexandra93
При положение, че знам че като се прибира и всичко ще е на вили и мотовили, мивката с чинии засрана, леглото от сутринта неоправено, дрехи на безбожни места и това кой го оправя? Аз..
За какво домакинстване ми говориш изобщо? Айде стига глупости...
Не е казано, че трябва да е, но щом трябва всичко да е равно, значи ще трябва да се научи, за да изпълнява ПОНЕ нормално нейната половина...![]()
Много сте се загрижили. Аз пък ей такава жена искам, дето отначалото да си знаем, че свинщина ще държим вкъщи и това е... Поне няма недомлъвки!
Сепукото е женската версия на самоубийството такаче ти си направи харакири.Първоначално написано от thefreak
![]()
Предпочитам жена ми да е 100 килограма, отколкото да е някоя болна в главата анорексичка.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Не че се хваля,но аз съм попаднал на перфектното момиче,винаги като сме заедно ми приготвя нещо за ядене,в тях като си е сама помага на техните,мие чинии,глади дрехи,простира,готви.мие прозорци и т.н. При това е на 19, такива момичета като нея в днешно време малко...
Харакири и сеппуку са едно и също нещо. Разликата е в начина на изписване, разменят се канджи символите(японските символи) и става от хара (стомах) кири (режа) - сеппуку (режа стомах). Разликата в изписването е въведена от европейци. НЯМА японец който да казва "харакири"! Европейците преди време са учили японския първо устно, записвайки произношението с латиница и после са учили канджи. Когато се опитвали да прочетат "сеппуко"(канджи за "режа" и "стомах") не са знаели Он и Кун четенията на канджи символите, затова използват вече научените произношения за стомах(съществителното "хара") и режа(глагола"киру"). Харакири е изкуствено създадена японска дума, неупотребявана от японците.Първоначално написано от Sapunji