.
Затворена тема
Страница 24 от 30 ПървиПърви ... 14202122232425262728 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 735

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Странно, но не всяко момиче има нужда разгонени пубери да дават оценка на задните й части в интернет пространството.
    пуберите са бъдещето
    Баща - Иванчо я преброй до 10.
    Иванчо - 0,1,3,4,5,6,7,8,9,10.
    Майката - А къде е 2?
    Иванчо - В бележника!

anonymous768631
    Guest

Re: Дупета

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от Tennnnn
    http://www.prikachi.com/images/967/3033967j.jpg
    На мен ли така ми се струва или тая мацка няма НИКАКВИ гърди?
    На кого му пука, че няма, след като има такова дупе!
    П.П.: Ей, смачкана очАларко, спри да тровиш темата със стипчивите си коментари! Прочети баснята за лисицата и гроздето... Може да се припознаеш.

Цитирай Първоначално написано от cobuecku95
    Уникално дупе има Александра. Само може да и завиждат останалите момичета ха-ха-ха
    Как бе, че тя е "дебелогъзеста"!

А извън кръга на шегата... Ако ми падне Александра, една седмица няма да й дам пауза и за една цигара. Направо ще я скъсам.

Мега фен Аватара на machoka
    ^^тва да ти е последното подобно обръщение към потребител на форума!

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    KARTACHA ,само Alexandra да не ти остави време за цигарка и направо да те скъса

Де такъв късмет...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Саше, не ми се обиждай, че не мечтая за теб, но обичам да съм изключение.

anonymous546178
    Guest

че съм нов във форума, нов съм,ама защо искат всички да опънат Александра93

anonymous768631
    Guest
    Не знам дали е черешка или каквото и да е, но определено си прав в заключението си, че умирам да я опъна.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    - Всички авто-части на едно място!

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Цитирай Първоначално написано от radinio
    че съм нов във форума, нов съм,ама защо искат всички да опънат Александра93 Тя ли е черешката на тортата в тоя форум
    Незнам , ма се води че е най-вървежната путка в пълния смисъл.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Защото има хубав задник и повечето си умират за момичета,които правят хубави свирки и си дават дупето.
    Повечето ли?...

Град
    Пловдив
    Защото има хубав задник и повечето си умират за момичета,които правят хубави свирки и си дават дупето.
    А реалноста каква е? Като съжителствате и секса мине на втори план за сметка на по важни неща и започваш да забелязваш разни неща. Като например, още веднъж ще се прибера след не знам колко часа работа и като я заваря у нас да разцъква facebook-a на моя лаптоп, ядейки от моята храна и разхвърлява сичко в спалнята и не се сетила, грам нит да оправи от снощи, поне да си дигне дрехите от земята, нито да иде нещо да вземе от магазина, нищо че пари има и е седяла цял ден гладна(с изключение на глупостите, чипс, снакс гомна лайна...)...
    И тука всичко за свирките се изпарява и ми идва маси да обръщам...

anonymous768631
    Guest
    Мхм, викам им се асексуални и по всеобщо мъжко мнение са за една бяла сграда.

Хайде едно дупе и от мен, че съвсем затрихме прекрасната тема!
    [img]http://api.ning.com/files/XG1CUYwZf0KmRyZojhrvw3M-g9V1UcRFHKLpB*v2B07vFO83d9HFHZtD8bNNY*xHbBTax-3OfmCHGpV8u05lHTb3kTOQQldB/13feb27seethruthong.jpg[/img]

Град
    Пловдив
    Има момчета,които не обичат свирки или анален секс... ако не знаеш.
    thefreak, хора всякакви... Тях ги мързи да дишат, ти се надяваш да оправят..
    Вече съм се убедил, една ми трябва, само да не си връзва пръстите на възел като държи нож в едната ръка и хляб в другата.
    Или да успее да си направи един елементарен сандвич под 15 минути без да се изпонареже или да опляка цялата кухня в масло, майонеза, кетчуп, маргарин...
    Една ми трябва такава и я зимам за жена ама веднага, ако ще девствена да е.
    Не става въпрос да ми готви, а да е сръчна, не двете ръце леви осукани и завряни отзад.
    Не искам да ми чисти, ама да знае от кой край да фане прахосмукачката.
    Не искам да ми домакинства специално, а просто елементарни неща без да се върна и да е подпалила апартамента.

Повечето форумни момичета тук, по на 15-16-17 и малко по-големите ни е станало ясно, че имат вече професионална квалификация за една определена професия, друго дали могат не знам...
    Опита ми показва, че надали...

Град
    София
    thefreak
    И аз съм правила така с последното си бившо вече гадже..
    и той не маси обръщаше а и много повече..
    Пък и доста често ми се случва да не ям цял ден,или ,ако хапна да повърна след това,зада не ми се лепи,достатъчно ми се е налепило вече...и припадам често по улиците,но няма да престана,да гладувам де.
    И той много често побесняваше от това,което правя,но аз пак продължавам да си го правя.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    А реалноста каква е? Като съжителствате и секса мине на втори план за сметка на по важни неща и започваш да забелязваш разни неща. Като например, още веднъж ще се прибера след не знам колко часа работа и като я заваря у нас да разцъква facebook-a на моя лаптоп, ядейки от моята храна и разхвърлява сичко в спалнята и не се сетила, грам нит да оправи от снощи, поне да си дигне дрехите от земята, нито да иде нещо да вземе от магазина, нищо че пари има и е седяла цял ден гладна(с изключение на глупостите, чипс, снакс гомна лайна...)...
    И тука всичко за свирките се изпарява и ми идва маси да обръщам...
    Не че съм феминистично настроена ама никъде не е казано,че жената трябва да е прислужница в едно общо съжителствуване!Трябва да има равнопоставеност!
    Ако си е дигнала гъза цял ден нещо да свърши честно казано с рози ще се прибирам всеки ден.
    При положение, че знам че като се прибира и всичко ще е на вили и мотовили, мивката с чинии засрана, леглото от сутринта неоправено, дрехи на безбожни места и това кой го оправя? Аз..
    За какво домакинстване ми говориш изобщо? Айде стига глупости...

Град
    Пловдив
    Алекс,повече от права си,но все пак докато той е бил на работа тя цял ден си е клатила краката и е ровила във фейсбук,най-малкото е можела леглото да оправи
    thefreak, за кой набор момичета горе-долу говориш?Много трагично изглежда положението... То не че е само до години,но ако са на по 16 е малко по-простимо.
    Миме,не прави такива глупости
    87 набор.

anonymous768631
    Guest
    Не е казано, че трябва да е, но щом трябва всичко да е равно, значи ще трябва да се научи, за да изпълнява ПОНЕ нормално нейната половина...

Град
    Пловдив
    И тая след 10 години ще е майка... ужас. Не знам,може би просто си попаднал на мърла?
    Каква майка, на тази ако реша децата да си оставя и ще ида сепука да си направя...

anonymous768631
    Guest
    Много сте се загрижили. Аз пък ей такава жена искам, дето отначалото да си знаем, че свинщина ще държим вкъщи и това е... Поне няма недомлъвки!

И тая след 10 години ще е майка... ужас. Не знам,може би просто си попаднал на мърла?
    Каква майка, на тази ако реша децата да си оставя и ще ида сепука да си направя...
    Сепукото е женската версия на самоубийството такаче ти си направи харакири.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    thefreak
    И аз съм правила така с последното си бившо вече гадже..
    и той не маси обръщаше а и много повече..
    Пък и доста често ми се случва да не ям цял ден,или ,ако хапна да повърна след това,зада не ми се лепи,достатъчно ми се е налепило вече...и припадам често по улиците,но няма да престана,да гладувам де.
    И той много често побесняваше от това,което правя,но аз пак продължавам да си го правя.
    Предпочитам жена ми да е 100 килограма, отколкото да е някоя болна в главата анорексичка.

Не че се хваля,но аз съм попаднал на перфектното момиче,винаги като сме заедно ми приготвя нещо за ядене,в тях като си е сама помага на техните,мие чинии,глади дрехи,простира,готви.мие прозорци и т.н. При това е на 19, такива момичета като нея в днешно време малко...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sapunji
    Сепукото е женската версия на самоубийството такаче ти си направи харакири.
    Харакири и сеппуку са едно и също нещо. Разликата е в начина на изписване, разменят се канджи символите(японските символи) и става от хара (стомах) кири (режа) - сеппуку (режа стомах). Разликата в изписването е въведена от европейци. НЯМА японец който да казва "харакири"! Европейците преди време са учили японския първо устно, записвайки произношението с латиница и после са учили канджи. Когато се опитвали да прочетат "сеппуко"(канджи за "режа" и "стомах") не са знаели Он и Кун четенията на канджи символите, затова използват вече научените произношения за стомах(съществителното "хара") и режа(глагола"киру"). Харакири е изкуствено създадена японска дума, неупотребявана от японците.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си