- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупета (тема за момчета)
Абе за кви жени дето да перат, чисят и готвят ми говоритесега 90 на 100 от жените и подрастващите такива са мърли които ги мързи да се подмият с ивинение ! Сигорен съм че 5 от 10 жени които четат този пост, днеска дори не са се подмили, а вие ми говорите за чистене и готвене
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ключ,едва ли...... just cavalliПървоначално написано от thefreak
- Луд съм мамо луд съм
Просто предупреждение някой поне да се усети.
Темата, която сте започнали е много интересна, но можем да я продължим на нужното място, дори и аз бих се включил
Тук е само за плакнене и да покажем кой какво харесва.
По темата:
На muscle картинчицата е най-добре ;р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
много мразим бели прашки майна...
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мен ме радва стегнато, но като праскова![]()
![]()
Драги ми Смехурко*, сплитни темата на 2 и да се сдавим в другата...
*Не влагай ирония в обръщението ми, просто сметнах, че ще подхожда на ника ти.![]()
Уникалното дупе!Първоначално написано от muscle
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Мнооого ми хареса снимката![]()
УНИКАЛНО дупе!
![]()
Kartacha, не нося очила. А и да носех, е уникално тъпо да обиждаш някого заради подобен проблем. Хлапе.
И не ми обяснявай "на кого му пука, като има такова дупе", щото ако попаднеш на такова момиче, няма да се впечатлиш, каквото и да ми обясняваш сега.
е тва дупе дето muscle го сложи е най-якото, точно такива ме кефят![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Хубави дупета пускате ;]
Your world of photos
http://piscara.ovo.bg/
Абсолютно "за", не ме интересува ако ще да има и най-перфектният задник на планетата,ако така изглежда в гърдите няма да я пипнаИ не ми обяснявай "на кого му пука, като има такова дупе", щото ако попаднеш на такова момиче, няма да се впечатлиш, каквото и да ми обясняваш сега.![]()
Kаква тема?Къде е тая тема?Не я крийте де.Първоначално написано от miminko
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
"Много добре" (не) ме познавате...![]()
Абсолютно отвсякъде ме впечатлява тази, легналата, без гърдите. Честно казано тя е една от жените, които най-много ми харесват от цялата тема...
П.П.: Относно мисленето, да. Може и да е детско. То сакън ако има някой с различно мнение. И чия оценка е меродавна при разделяне на "детско" и "недетско" мислене?
Такава на човек, с по-реална преценка за живота от едно хлапе на няма и 18, което си мисли, че светът започва и свършва с курви. Такава на човек, който се е сблъскал с такива неща, с каквито се е сбъскала Мария.
Не такъв като теб.
Ето от тези думи разбирам колко наизуст си говорите...Първоначално написано от PinkPan7her
Не знам с какво се е сблъсквала Мария, но дай да не коментираш като човек, запознат с това, с което аз съм се сблъсквал.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
П.П.: Тая е грозна като смъртта, но има страшно дупе.
![]()
Ако смърта имаше такова тяло отдавна шях да се срешна с неяПървоначално написано от kartacha
![]()
- Луд съм мамо луд съм
И аз,и аз.
Брях брях и лезбита имало тука :PПървоначално написано от rali4ka1
- Луд съм мамо луд съм
Аз, като изразих мнението си чрез обръщението към розовата пантера, бях скастрен от отговорните органи...Първоначално написано от miminko
Едни могат да обиждат, други - не...
Уау, похвално зряло мислене във форума...
Ми че има та. :PПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
Градски няма да се притесняваш, теглиш им майната на сичките и тва еПървоначално написано от kartacha
![]()
- Луд съм мамо луд съм