- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хора помогнете бързо :(
преди 1 час ме заболя зъб и незнам какво да правя че да ми олекне поне тази нощ моля пишете, пих хапче и не помага страшно много боли ..
оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D
Ако можеш пий един Аулин или Нимезил.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
в испания съм и няма от каде да намеря по това време ако може дайте нещо като рецепта нещо незнам ама не издържам :ХПървоначално написано от gia_sena_mono
Няма начин.. или отиваш в денонощна аптека и си взимаш Аулин(например) или в най-близката болница (ще ти дадат някви обезболяващи)..
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ужасно е да те заболи зъб и да няма какво да направиш. По принцип знам, че имаше някакви кабинети, които работят 24 часа, но за зъболекарски не съм сигурна. Най-вероятно тази нощ няма да успееш да заспиш, ако те боли много, затова утре веднага при зъболекаря. предполагам, че ще ти вади нерв. Макар, че е възможно и антибиотици да ти изпише. Най-гадно ако е започнало да гноясва, защото ще ти откаже да го пипа и ще те изпише на антибиотици, който никой не знае след колко време ще започнат да действат.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
може да заклзчвате темата вече благодаря на всички![]()