.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Град
    In Devil's Castle

Една сутрин се събудих ...

събудих се с мисъл за 'Борис'. Идея си нямам защо го харесвах.Беше хубав, мислех че е различен (колко странно ). И така, харесвах го. 2 години. И в момента си мисля за него. Спомням си пеперудките в стомаха, усмивката и изчервяването и се чудя ... защо в момента не изпитвам подобно нещо ... към някого ... изобщо ... хубавото е, че нямам много вреем да мисля за това иначе почвам да се самосъжалявам ... както и да е ... какво???? а,да... става въпрос за това че предпочитам да страдам, само и само да изпитвам и част от това , което изпитвах преди ... малка ... времето ли е? периода ? мястото? глобализацията? честно, не ми се мисли ... причините хич и не ме интересуват ... както казах, аз не мисля за това....но.. НО ...'но' то си стои и ми напомня че съм човек и искам нешо човешко...
    someone else...

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Нищо не разбрах. Ходите ли, ходили ли сте, ... Абе почни да си пишеш дневник.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Аз пък всяка сутрин се буда!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Аз тая сутрин се събудих възбудена. о.О Йееййййй ^^
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Всеки с филма си.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Аз пък всяка сутрин се буда!
    Яяя ама наистина ли?! и аз така
    I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Нищо не разбрах. Ходите ли, ходили ли сте, ... Абе почни да си пишеш дневник.
    +1

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Всеки с филма си.
    Така е ,а и явно просто още не си срещнала човека ,когото да промени това чувство .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Събудих се и с разсънването ми, осъзнах че не ми е станал и много се притесних.. но после си спомних че вечерта бях препил и проблема идваше оттам.. след изтрезняването като ми стана чyках една като животно..

Мега фен Аватара на babity

Re: Една сутрин се събудих ...

Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    събудих се с мисъл за 'Борис'. Идея си нямам защо го харесвах.Беше хубав, мислех че е различен (колко странно ). И така, харесвах го. 2 години. И в момента си мисля за него. Спомням си пеперудките в стомаха, усмивката и изчервяването и се чудя ... защо в момента не изпитвам подобно нещо ... към някого ... изобщо ... хубавото е, че нямам много вреем да мисля за това иначе почвам да се самосъжалявам ... както и да е ... какво???? а,да... става въпрос за това че предпочитам да страдам, само и само да изпитвам и част от това , което изпитвах преди ... малка ... времето ли е? периода ? мястото? глобализацията? честно, не ми се мисли ... причините хич и не ме интересуват ... както казах, аз не мисля за това....но.. НО ...'но' то си стои и ми напомня че съм човек и искам нешо човешко...
    Същата съм. Дори не ми е нужна истинска връзка, просто трябва да се вкопча в някой за да знам, че всичко е наред.

Супер фен Аватара на InnoraX
    Всяка сутрин се буда с дигнат байряк

Супер фен Аватара на bilqnavod
    събудих се махмурлия.... хихихи

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Аз тая сутрин се събудих възбудена. о.О Йееййййй ^^
    Щрудел фонт ftw ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Който разбра да превежда.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Аз пък тая сутрин не се събудих...
    It's too late...

при мен е подобно, изпитвам нужда да насочвам енергията си към някого/нещо, но по-ползотворно е, когато не е нещо, а е някого, независимо кого, стига да не счупи стълбичката, на която съм го качила, след това се строи нов пиедествал и друг заема мястото на предния:Д лейм, но факт.

Понякога човек има нужда просто да бъде обичан , чака подходящия момент и когато той идва , не може да повярва . Някои казват , че е по - добре да не си обвързан , на някои им тежи . Но въпреки тва , на тебе ти се иска да има някого , когото щом прегърнеш , всичко да отминава , да не ти пука . И не трябва да си влюбен , за да го разбереш . Просто го знаеш и продължаваш да твърдиш , че тва е , от което се нуждаеш . И е така , остава единствено да приемеш , че от тебе зависи много малко , а другото оставяш на тва съдбата да е благосклонна към тебе . От всички мнения имаше 2 - 3 по темата , а за останалите колкото и да се правят на интересни , то си е за тяхна сметка . Безсмислени коментари , които показват разсъжденията на човека , криещ се зад измислено име и образ
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Аз пък всяка сутрин се будя с прекрасното чувство, че обичам някого и че съм обичана. Същевременно просто се размърдвам лекичко и го виждам до мен, заспал и супер сладък. Това разбира се е моето момче, с което живеем заедно от 6 мес. и ми е супер яко. Тогава просто се пресягам за да го погаля или гушна за 5 мин. преди да стана за работа и всичко е суперрррррррр.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

таази сутрин се събудих радостна събота е
    If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!

Re: Една сутрин се събудих ...

Цитирай Първоначално написано от Ivalinka

и аз всяка сутрин се събуждам с мисълта за "Сашо" обаче съм готова ей теи само да страдам за да съм с него дори само за 1 нощ... мн го обичам е не е от 2 години,но почти 2 месеца.. и е доста силно...

Мега фен
    тази сутрин се събудих с лек махмурлук :д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    In Devil's Castle
    просто беше тежка вечер ... споделих ... трябваше да го напиша някъде. това е
    someone else...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ако не го преодолееш и не заживееш в настоящето ще е крайно болезнено да се опитваш в миналото.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Retarded mb? Хойкаи си го гледкай като гладно цигане торта през витрина...знаеш ли, що много циганета са гладни? Щот не смеят да счупят тъпата витринта и да вземат торатата...Да може да го хване полицията после, ама като си гладен си длъжен да опиташ...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Retarded mb? Хойкаи си го гледкай като гладно цигане торта през витрина...знаеш ли, що много циганета са гладни? Щот не смеят да счупят тъпата витринта и да вземат торатата...Да може да го хване полицията после, ама като си гладен си длъжен да опиташ...
    баси примера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си