- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На какъв подарак бихте се зарадвали ?
Имам въпрос към дамите![]()
Първо добър вечер на всичкиА сега по същество , искам да попитам дамите на какъв подарак бихте се зарадвали на първата среща с момче което хресвате
![]()
Въпроса ми е кратак и ясен .
ПС : Ако има и желаещи момчета може да споделят те какво са подарявали
Нещо не схващам .. как тей ще ми е ПЪРВА среща с някого, когото ОБИЧАМ ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Еее Лили - скайпа сближава хората. И стопява ледовете. Така поне съм чувал де....![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
аз не обичам момчетата от първата среща.![]()
цветя(мразиМ), някво симпатично бижу, е такива неща можеш да й подариш. пък ако се сещаш и да й отваряш вратата, когато влизате някъде, ще й направиш по-голямо впечатление, отколкото с някаква дрънкулка.
Имам предвид момче което ХРЕСВАШ ... Виждала си го преди и си го хресала и той те кани да излезете , на какво би се зарадвала ?Първоначално написано от Priceless
аз на часовник ше се радвам
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
С приятеля ми често се разделяме , защото трябва дали той дали аз да заминем за чужбина и понякога не се виждаме с месеци . После като се видим наистина си ми е като първа среща, а пък си го обичам...
Така ,че на първа среща ми е подарявал много неща, но най - ми харесва като се върне с някоя кутия Фереро Рохер![]()
![]()
![]()
Или с кутия 50 броя Durex Love
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
На целувка. Подаръци на първа среща .. мнеееее.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Значи за сега се спирам на дранкулки за рацете
Платинена Омега няма да ми се отрази никак зле!
Омега - часовник
ПС: ти си на 10 нали?
Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
на първа среща не мисля, че е подхпдящо да й носиш подаръци. може би само някакво цвете, ако толкова държиш да има нещо.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И на мен цветето ми се струва по-подходящо...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
1 ферари с цвят червен.
Даже и песен има![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
на мене някой може ли да ми подари Priceless
Deleted...
^ Аз сама мога да ти се подаря ако реша.![]()
Hilary_![]()
^ Нали на часовник щеше да се зарадваш? Не ставай алчен, майна, че накрая да не останеш ни без Priceless, ни без часовник.![]()
тва не ми се верва да станеПървоначално написано от Priceless
![]()
Хубав спам![]()
Оо .. подаръци на първа среща - не .. Нито знаеш какво харесва, нито знаеш как ще реагира .. нито дали срещата означава за еня това, което и за теб..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
аз ота бая време не съм спамил, щото уважавам новите модератори![]()
иначе priceless може да дойде само по часовник![]()
Не се и съмнявамПървоначално написано от mArMaLaDkA
Интересно как от тема за това какво ще хреса момиче на първа среща сички почнаха да си изказват мечтите ( няма нищо лошо но със сигорност нее тук мястото )
^ Ама ще ти дам часовника и ще си замина. Ебаси .. тука за един часовник ли ме оценяваш о.О
Hilary_![]()