- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от помощ
Ще започна направо с това че с нея супер много се обичаме. Въпроса е че тя ми предложи преди седмица но аз и отказах защото тогава не се чувствах така както сега. През цялата изминала седмица се чудех как да и предложа но така и не получих шанс, а да и предложа по телефона или по skype... някакси е кофти. Вчера си писахме и тя ми каза че не иска да си тръгнем защото после сме щяли да се караме, но аз мн искам да тръгнем и не ме интересува ако някой ше ми се сърди защото сме заедно. Днес ще има купон от около 4-5, на никой и двамата няма да пием много, само на бира (в сряда пихме като за 10 и затова) но въпросът, дали имам някакъв шанс да я навия на този купон, а ако има някаква надежда - каква?
Извинявай, ти на 11 ли си ?Първоначално написано от Epic
амии, не, на 15.. ако поста ми звучи незрял... това защото тя ми първата лубов и мн не ме бива в разговори на тая тема
Ебаси якото. На парти от 4.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
аре бе хора... сериозно говора, помогнете ми, плс!!
както и да е.... тука няма един сериозен човек, отказахте ме за 20 минути... аз ше се оправа, ако някой сериозен се сети да ми види поста да не се мъчи да ми помага...
Бе ти хубави искаш сериозни отговори, а задал ли си сериозна тема за тях?
Щото едното върви в комплект с другото![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не знам какво очакваш да ти кажем?Пробвай просто.
Наистина имаш.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Купи си презервативи! Недопустимо е да се размножиш...
Just die, tnx...
явно не си наясно много с чуствата си ...Първоначално написано от Epic
просто опитай ...
ХахахахахахахахахахаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
Съгласна съм!!!
![]()
Big or small, lies are lies!
Опитай, нищо не губиш![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!