- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Продуктите на Билка...
Какви продукти ползвате на тази фирма и от кои сте доволни?
смятам да си зема разни неща на тази фирма ама още не знам какви![]()
Аз съм доволна от почистващото мляко на Билка с бяло грозде.![]()
To infinity and beyond.
Имат страхотни кремове,особено този от грозди.На километри ухае![]()
Само не съм доволна от шампоаните им за мазна коса.Поне при мен повече омазняват.При другите не знам как е.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
М, да, много хубаво миришеПървоначално написано от Infinity
![]()
кремовете за ръце са страхотни
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Първоначално написано от LadyV
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Крем за ръце с грозде.Много съм доволна.
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
Аз не съм ползвала продукти на тази фирма, но се навих да си купя нещо..![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Кремовете за ръце са много добри, моята кожа е страшно суха, особено през зимата, та си разнасям едно кремче в чантата и се мажа постоянно. Тоалетното ми мляко също е Билка и ми харесва - и на миризма, и като консистенция, пък и си почиства кожата. Бях си взела и някакъв лосион против целулит, но не съм се мазала особено редовно, така че не мога да кажа имало ли е ефект.
Аз мога да похваля хидратиращия крем за лице с пъпеш и краставица. Невероятен е, става и за устни!![]()
Много съм доволна от тоника за лице с краставица и пъпеш, кремовете за ръце с бяло грозде и с мавруд, мляко за лице и едно кремче за лице. Също и пастата за зъби с лимон е готина. :P
Просто аз
паста за зъби с лимон![]()
+И много хубаво ми чисти спиралатаПървоначално написано от LadyDy
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Имам интимния им сапун и съм много доволна. Мирише страхотно![]()
Доволна съм от тоника за лице,крема за ръце и пастата за зъби с лимон,бях използвала и някакъв спрей за коса,но не ми хареса
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от petiam
Аз имах крем за ръце с някво грозде... УНИКАЛНО!![]()
Смятам отново да си го купя ..
Аз обиколих 15 000 аптеки и никъде не ги намрих.. не знам какво съм търсила, амааа никъде не ги намирамм. Ако няой може да ми каже в София къде ги имаа.....![]()
![]()
Аа какви са цените гре долу. Бяха ми казвали, че са доста добри.. ама аз да си питам
![]()
...
Точно пък това с грозде - от миризмата ми се повдигаше.. но пък бабчето беше доволна![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Страхотна фирма, една от малкото, от които съм доволна от всеки продукт, който съм ползвала..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Аз ползвам пастата за зъби с лимон и хидратиращия крем с краставица и пъпеш.ЗА СЕГА!
Смятам да да си взема още неща...Фирмата наистина е добра...
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Да попитам някой ползвал ли е интимния им гел? Видях го в ДМ и му се чудих, хареса ми защото е с дозатор, но като го разклатих и ми се стори течен като вода, а аз искам да е по-гъст. Ако някой го е ползвал може ли да каже дали е прекалено течен или не?
Аз го ползвам.И си е гел.Много е приятен и без него ми е некомфортно.Първоначално написано от Undying
Ако не го ползвам имам чувството,че съм се изпуснала.![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ползвал съм пастата за зъби с лимон и гела за лице.
И от двете съм доволен много. Гела за лице малко изсушава, но това е нормално![]()