- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра или не?
Преди седмица приятели организираха купон.Имаше алкохол и доста хора.Понапих се и се целувах с момиче.Имам гадже и затова мислите ли,че се счита за изневяра?
П.С.МОМИЧЕ СЪМ.
влязох от рега на приятел
Ах ти лезбоПървоначално написано от gnmonk
![]()
Да бях уточнила,че гаджето е момче,нали![]()
Е що не го викна приятеля ти да гледа? Че и афтър пари можеше да си направите![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За мен не е.![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
За мен пък е. Изневяра е когато си имаш гадже, а проявиш сексуално привличане към друг и даже се целунете. Та защо този някой да не е момиче? Изневярата не се дели на изневяра с мъж и изневяра с жена. Това, че авторката е лезбо си е друг въпрос.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Според мен е изневяра. Друг е въпроса дали според него ще е.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Според мен не е изневяра...и на мен ми се е случвало,бившия ми не вярваше че мога да целуна една приятелка и пред него...и му доказах,че мога ...![]()
![]()
Все повече ми харесва мнението тиПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
..
А колкото до твоята случка.. вчера бях на едно събиране (купон или там както му викате..) .. След като подпийнахме, едно момиче ме заведе в тоалетната >> помислих, че ще си оправя грима на огледалото или нещо подобно, защото малко преди това я придружих за нещо подобно. Но не.. момичето просто си се изп*ка пред мен. О.О .. Честно, беше МНОГО странно, чудех се къде да се дяна........ Както и да е, имах нужда да споделя!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
алкохола : )Първоначално написано от gnmonk
![]()
не е : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
добре че после не поискала да я избършеш
![]()
![]()
За мен е изневяра,защото ти си имаш приятел,а целуваш друг човек.Това,че този човек е момиче не променя нещата.
Пуснах тая тема хипотетично,защото ми беше интересно дали за другите да целунеш някого от същия пол би било изневяра.И както предполагах мненията бяха различни.
и от какъв зор ще се целуваш с друго момиче бе?!?! ..![]()
И все пак .. зависи той как ще го приеме ..
Пич/маце ... Смени си дилъра и не пиши такива простотии моля ти се...гаджета и простотии... това е израз с който показваш, че обичаш някой... ужким..... дали ще сте гаджета или не, не променя факта че се обичатеПървоначално написано от loliii
![]()
![]()
![]()
Никаква изневяра не е това, а просто пиянски мизерии... на всеки се случва някакъв такъв филм, като е пийнал повечко.