- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- питане
ти кво се надуваш ?? "гражданката" се обади ...Първоначално написано от ReachlessGirl
знаеш ти трънки правиш се на мн комpетентна и си раздаваш евтините мненийца ... дано имаш наполовина житейски опит от всички тука взети заедно , ама се съмнявам ...
Само не определяй какво знам и какво не!! ..Първоначално написано от y0urhottie
Същото се отнася и за това на каква се правя .. позата може да присъства в твоя живот, но в моя - НЕ! ..
Колкото до съмненията ти .. не ме интересуват! ..
не ме занимавай повече ..![]()
в момента си точно една позиорка .. мислиш,че не те познавам ли ?Първоначално написано от ReachlessGirl
хаха знам те и всички те знаят не си такава каквато се правиш в тоя форум... мен също не ме интересуваш по никакъв начин но дразниш хората когато се правиш,че мнного разбираш от нещо което никога не си преживяла и изпитала,че и мнението си налагаш .. аз пък още по малко бих се занимавала с теб .. лека вечер![]()
![]()
Имаше още една такава тема и в нея май има малко по-нормални отговори. Тъй като ме ързи да го пиша цялото отново, просто я виж.
![]()
тая тема май трябава да се заключи или изтрие![]()
![]()
![]()
Badabumbaaa
Начини много:
Метни я в язорив, бутни я в река или басейн, залей я с вода, препикай я.. ако ми говориш за възбуда, тогава я предразположи, целувай я където обича, докосвай я, гали я, обработвай ерогенните зониДоколкото съм гледал из форума за всяка е различно
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Изплаши я докато спи - 90% ще стане номера
You are Misleading and or Homosexual