.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: питане

Re: питане

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Цитирай Първоначално написано от y0urhottie
    ReachlessGirl аре ма ти пък мн си голяма , сигурно ти пък "знаеш" как да възбудиш момче,че си тръгнала да се подиграваш ...
    "Аре" селските изпълнения някъде другаде ..
    ии да знам как .. но не мисля, че ти влиза в работата! ..
    ти кво се надуваш ?? "гражданката" се обади ...
    знаеш ти трънки правиш се на мн комpетентна и си раздаваш евтините мненийца ... дано имаш наполовина житейски опит от всички тука взети заедно , ама се съмнявам ...

знаеш ти трънки правиш се на мн комpетентна и си раздаваш евтините мненийца ... дано имаш наполовина житейски опит от всички тука взети заедно , ама се съмнявам ...
    Само не определяй какво знам и какво не!! ..
    Същото се отнася и за това на каква се правя .. позата може да присъства в твоя живот, но в моя - НЕ! ..
    Колкото до съмненията ти .. не ме интересуват! ..

не ме занимавай повече ..

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Само не определяй какво знам и какво не!! ..
    Същото се отнася и за това на каква се правя .. позата може да присъства в твоя живот, но в моя - НЕ! ..
    Колкото до съмненията ти .. не ме интересуват! ..

не ме занимавай повече ..
    в момента си точно една позиорка .. мислиш,че не те познавам ли ?
    хаха знам те и всички те знаят не си такава каквато се правиш в тоя форум... мен също не ме интересуваш по никакъв начин но дразниш хората когато се правиш,че мнного разбираш от нещо което никога не си преживяла и изпитала,че и мнението си налагаш .. аз пък още по малко бих се занимавала с теб .. лека вечер

много сте смешни

Имаше още една такава тема и в нея май има малко по-нормални отговори . Тъй като ме ързи да го пиша цялото отново, просто я виж.

тая тема май трябава да се заключи или изтрие
    Badabumbaaa

Начини много:

Метни я в язорив, бутни я в река или басейн, залей я с вода, препикай я.. ако ми говориш за възбуда, тогава я предразположи, целувай я където обича, докосвай я, гали я, обработвай ерогенните зони Доколкото съм гледал из форума за всяка е различно
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Изплаши я докато спи - 90% ще стане номера
    You are Misleading and or Homosexual

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си