- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Резултати от Pump It Up
Споделете резултатите си .
Аз лично съм го правила точно 3-4 пъти и съм отпрала едно дупе,което никога не съм имала.Някой има такъв резултат ?![]()
![]()
![]()
В краката доста съм се стегнала и корема.
За тези,които не знаят:
Програмата е комплексна и работи за всички части на тялото.Добле е разработена,защото има хубава загрявка,добро изпотяване () и хубава разгрявка.А това са много важни нища,за да нямате мускулна треска.
Пийте много вода между отделните части и почивайте.Така ще успеете да направите цялата програма.
Имайте в предвид,че е важно усилието и как изпълнявате нещата,а това дава бърз ефект![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Може ли малко информация какво е товаот поста ти разбрах че са някакви упражнения за стягане на дупето и краката така ли ?
Може ли линк да си ги изтегля?
Точно това не съм пробвала,но редовно правя "Плосък корем" и "Идеален ханш" , бягам на стадиона,качвам стълби и от време на време ходя на аеробикаот резултата засега съм доволна- горните 2 реда плочки си личат мъничко сега работя върху долната част ии искам да си личат още повече
![]()
mmm nqkoi 6te me prosvetli li kakvo e tova i kak se pravi![]()
Трябва ли да разбираме Английски, ако го правим?Първоначално написано от magicfairy
Защото аз знам доста добре по принцип, обаче още имам леки проблеми с разбирането.
Просто гледаш клипа и го правиш... аз го правя вече 2 седмици и има някъкъв видим ефект, даже много![]()
Упражнения за ханш и корем има ли ?![]()
Изтеглих го, но немога да съм в ритам с ония![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Хм аз в момента го свалям.
Ще е хубаво ако наистина има ефект. Станала съм страшен дроб xD
Важното е че правиме упражненията ..Първоначално написано от anna93
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Да, ти като скачаш там и се опитваш да ги направиш час и половина няма как да не свалиш нищоПървоначално написано от Stellsy
![]()
За да не правя нова тема ще питам тук.
С тези упражнения ще има ли някакъв видим ефект и върху пръсците,искам да ги увелича по нчкакъв начин - много са ми мънички,така да се каже..![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Доста е изморително и като се ядосам и връщам отначало ...Първоначално написано от blackeye
![]()
![]()
И аз го изтеглих.Започвам в понеделник, че сега е малко натоварено в нас.Дано има ефект, че вече имам бая нужда от смъкване на кг.![]()
Big or small, lies are lies!
Това е най-яката аеробика за мен! От миналото лято я правя..лятото всеки ден..сега когато могасупер забавна, с яка музика и всичко ... няма да съжелявате ако я правите - стяга много
![]()
и аз ще си го дръпна![]()
Ми аз по принцип си имам стегнато тяло, тъй като тренирам спортна гимнастика и на фитнес ходя, но и пумп ит уп правя.И незнам от кое е най-голям ефекта.Но със сигурност от пумп ит уп има ефект, защото човек доста се поти!
Ее най-после го изтеглих да видя какво е това толкоз прочуто Pump it up и гледам,че много от упражненията са същите,които правим на аеробиката, на която ходя. Особено накрая за дупИ и корем бяха същите. :ь Само дето липсва степ, но карай.
Добре действат наистина. От три дена едвам ходя от тия същите.![]()
лелеее ако искаш ще ти дам малко от моите щот ми идват малко в повечеПървоначално написано от mim4ety_sara
все едно съм тренирала някъв мъжки спорт а през живота си не съм тренирала изобщо
Тва не мога да го разбера за стягане или за отслабване е по-подходящо?
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Всеки така казва, ооо ако искаш да ти дам - то ако така ставашее.. Да ми бяха по-глеми пръсците,щях да съм идеалнааа,ама не,хората искат да отслабват аз да дебелеяПървоначално написано от whitebunny
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
На мен ми се струва,че като цяло е повече да се поизпотиш,отколкото да стягаш. Като цяло е танцувално. Не,че и това не е полезно, но предимно накрая упражненията на постелките са за стягане на някои определени части.Първоначално написано от LoveHurT
може ли линк към това за коремаПървоначално написано от sweetsunshine
Когато го правя, на следващия ден съм свалила 0, 5 кг. Но трябва да се има предвид, че не ям много... иначе то си зависи, ако го правя половин час 2 пъти в седмицата, за месец свалям 1 - 2 кг. Но аз си го правя просто за раздвижване и защото ми харесва.