.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Резултати от Pump It Up

Споделете резултатите си .

Аз лично съм го правила точно 3-4 пъти и съм отпрала едно дупе,което никога не съм имала.Някой има такъв резултат ?

В краката доста съм се стегнала и корема.

За тези,които не знаят:

Програмата е комплексна и работи за всички части на тялото.Добле е разработена,защото има хубава загрявка,добро изпотяване ( ) и хубава разгрявка.А това са много важни нища,за да нямате мускулна треска.

Пийте много вода между отделните части и почивайте.Така ще успеете да направите цялата програма.

Имайте в предвид,че е важно усилието и как изпълнявате нещата,а това дава бърз ефект
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Велико Търново
    Може ли малко информация какво е това от поста ти разбрах че са някакви упражнения за стягане на дупето и краката така ли ? Може ли линк да си ги изтегля?

Точно това не съм пробвала,но редовно правя "Плосък корем" и "Идеален ханш" , бягам на стадиона,качвам стълби и от време на време ходя на аеробика от резултата засега съм доволна- горните 2 реда плочки си личат мъничко сега работя върху долната част ии искам да си личат още повече

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    mmm nqkoi 6te me prosvetli li kakvo e tova i kak se pravi

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от magicfairy
    http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
    Трябва ли да разбираме Английски, ако го правим? Защото аз знам доста добре по принцип, обаче още имам леки проблеми с разбирането.

Град
    New York ~
    Просто гледаш клипа и го правиш... аз го правя вече 2 седмици и има някъкъв видим ефект, даже много

Град
    Велико Търново
    Упражнения за ханш и корем има ли ?

Голям фен Аватара на Stellsy
    Изтеглих го, но немога да съм в ритам с ония
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    И аз съм така. Вече 2-3 пъти го правя и все не успявам да да го направя точно. Но с времето ще св свикне.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Хм аз в момента го свалям.
    Ще е хубаво ако наистина има ефект. Станала съм страшен дроб xD

Цитирай Първоначално написано от anna93
    И аз съм така. Вече 2-3 пъти го правя и все не успявам да да го направя точно. Но с времето ще св свикне.
    Важното е че правиме упражненията ..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Град
    New York ~
    Да, ти като скачаш там и се опитваш да ги направиш час и половина няма как да не свалиш нищо

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    За да не правя нова тема ще питам тук .
    С тези упражнения ще има ли някакъв видим ефект и върху пръсците,искам да ги увелича по нчкакъв начин - много са ми мънички,така да се каже..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от blackeye
    Да, ти като скачаш там и се опитваш да ги направиш час и половина няма как да не свалиш нищо
    Доста е изморително и като се ядосам и връщам отначало ...

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз го изтеглих.Започвам в понеделник, че сега е малко натоварено в нас.Дано има ефект, че вече имам бая нужда от смъкване на кг.
    Big or small, lies are lies!

Град
    Пловдив
    Това е най-яката аеробика за мен! От миналото лято я правя..лятото всеки ден..сега когато мога супер забавна, с яка музика и всичко ... няма да съжелявате ако я правите - стяга много

и аз ще си го дръпна

Ми аз по принцип си имам стегнато тяло, тъй като тренирам спортна гимнастика и на фитнес ходя, но и пумп ит уп правя.И незнам от кое е най-голям ефекта.Но със сигурност от пумп ит уп има ефект, защото човек доста се поти!

Супер фен
    Ее най-после го изтеглих да видя какво е това толкоз прочуто Pump it up и гледам,че много от упражненията са същите,които правим на аеробиката, на която ходя. Особено накрая за дупИ и корем бяха същите. :ь Само дето липсва степ, но карай.
    Добре действат наистина. От три дена едвам ходя от тия същите.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    С тези упражнения ще има ли някакъв видим ефект и върху пръсците,искам да ги увелича по нчкакъв начин - много са ми мънички,така да се каже..
    лелеее ако искаш ще ти дам малко от моите щот ми идват малко в повече все едно съм тренирала някъв мъжки спорт а през живота си не съм тренирала изобщо

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    Тва не мога да го разбера за стягане или за отслабване е по-подходящо?
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от whitebunny
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    лелеее ако искаш ще ти дам малко от моите щот ми идват малко в повече все едно съм тренирала някъв мъжки спорт а през живота си не съм тренирала изобщо
    Всеки така казва, ооо ако искаш да ти дам - то ако така ставашее.. Да ми бяха по-глеми пръсците,щях да съм идеалнааа,ама не,хората искат да отслабват аз да дебелея
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveHurT
    Тва не мога да го разбера за стягане или за отслабване е по-подходящо?
    На мен ми се струва,че като цяло е повече да се поизпотиш,отколкото да стягаш. Като цяло е танцувално. Не,че и това не е полезно, но предимно накрая упражненията на постелките са за стягане на някои определени части.

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Може ли малко информация какво е това от поста ти разбрах че са някакви упражнения за стягане на дупето и краката така ли ? Може ли линк да си ги изтегля?

Точно това не съм пробвала,но редовно правя "Плосък корем" и "Идеален ханш" , бягам на стадиона,качвам стълби и от време на време ходя на аеробика от резултата засега съм доволна- горните 2 реда плочки си личат мъничко сега работя върху долната част ии искам да си личат още повече
    може ли линк към това за корема

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Когато го правя, на следващия ден съм свалила 0, 5 кг. Но трябва да се има предвид, че не ям много... иначе то си зависи, ако го правя половин час 2 пъти в седмицата, за месец свалям 1 - 2 кг. Но аз си го правя просто за раздвижване и защото ми харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си