- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Резултати от Pump It Up
Сега си го изтеглих и от утре започвам дано да има резултати , всички много го хвалят дано да не е напразно .Успех на всички , който са започнали да го ползват![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Първоначално написано от mim4ety_sara
Марина??![]()
![]()
![]()
![]()
И аз да питам това за сваляне на килограми или за стягане?
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Първоначално написано от me4o0
И 2-те!
Четете,бе хора! Сваля,стяга,тонизира! Аеробиката няма само една функция![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
http://nanoset.net/torrent/20/12/145...20in%20minutes
Плосък коремкоито иска може да си го изтегли
![]()
Изгледах Пъмп ит ъп.. но не мисля,че е за менповече ми допадат Плосък корем и Идеален ханш както и бягането на стадиона
![]()
Мен mynichka ми каза за Pump it up ии ми е забавно и зарибяващоама нямам време за него..
2 дена до сега съм го правила , когато имах свободно време по 15-20 мин.
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Малко трудно им свиквам на темпото. Ама ще се оправя.![]()
В чакане на резултати съм. :P
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
AA и имам още един въпрос който може да интригува всички, незнам...
След като отслабнахте получиха ли ви се стрии?![]()
Първоначално написано от blackeye
Стриите се получават когато рязко напълнееш или рязко отслабнеш.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А ако правя упражненията всеки ден или поне 4 пъти в седмица за около месец колко ли мога да смъкна? И като добавя към него фитнес, скачане на въже от време на време, бягане пак от време на време и...таратор за обяд /имам предвид ограничаване в храната/.![]()
![]()
Между другото исках да кажа, че лятото, когато ходих на фитнес и по бедрата ми се бяха появили някакви образования като резки. Много се бях стреснала, защото отслабнах за месец и нещо с към 4-5кг. и си мислих, че това са стрии. Но...се махнаха като спрях да ходя през зимния сезон и сега ми остана само целулита![]()
![]()
! Таа това за стриите сигурно е временно.
![]()
Няма временни стрии.Първоначално написано от stelkastel
![]()
НапротивПървоначално написано от CupcakeMonster
самите стрии се появяват и изчезват все някога аз преди 2 години имах и сега от 1 година насам изобщо нямам
Сега направих една тренировка. Първите 40 минути ги издържах, обаче после се изморих и се отказах. Ще ги правя така постепенно, дано има резултат. Ще пиша задължително.
Иначе е много забавно и приятно. Харесва ми![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Не, имах предвид, че може би това не са точно стрии. Пък и да - стриите се махат, особено ако започнеш от рано да се мажеш с някви мазилца.![]()
Правих 30 мин. в понеделник за пръв път , мислех да направя само 20 мин. ама ми стана интересно и оттогава имам такава мускулна треска особенно на дупето не мога да сядам вече 3ти ден![]()
, но съм решила от утре пак да го правя , много е приятно и забавно
![]()
![]()
успех на всички , който са го започнали ... при резултати , споделяите
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Аз 2-3 пъти го правих. Все не ми остава време..Иначе с по 30 мин. за сега, а по-нататък повече. Мускулна треска нямам, но се измарям и се запъхтявам.
Иначе поне 7-8 килограма трябва да смъкна..
Аа това за стриите - като ви изчезнат остават ли резките? Моите от около година ги има, но сега забелязвам като си сгъна краката и като бутна едни резки такива гадни..
![]()
А сега кажете, че целулита бил по-гаден от стриите?!![]()
![]()
чудно..аз имах доста ии си бяха бели,не се махаха и отидох на козметични процедури,дадох 300 лв и вече ги няма : )Първоначално написано от blackeye