.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

От Windows 7 на Windows Xp

Искам да си сложа уиндоус хр, но не става изписва ми 4е не намира драйвари на харда.Как да се оправя с тоя проглем? Ако някои може да ми помогне нека пише. Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: От Windows 7 на Windows Xp

Цитирай Първоначално написано от mp32
    Искам да си сложа уиндоус хр, но не става изписва ми 4е не намира драйвари на харда.Как да се оправя с тоя проглем? Ако някои може да ми помогне нека пише. Благодаря предварително.
    Ако си с лаптоп,и си го взел с операционна система Windows 7,за да му сложих ХР необходими са ти драйвери които можеш да ги свалиш от сайта производител на лаптопа..!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от mp32
    Ако си с лаптоп,и си го взел с операционна система Windows 7,за да му сложих ХР необходими са ти драйвери които можеш да ги свалиш от сайта производител на лаптопа..!
    Освен това има два варианта, но и двата ще те затруднят. Да си запишеш драйверите ако са до 1.4 мб на дискета и външно USB флопи да си вземеш и по-време на инсталацията да ги заредиш или да ги импортираш(вкараш) в инсталационен диск на ХП.
    Търсещ половинка .

Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    ...или да ги импортираш(вкараш) в инсталационен диск на ХП.
    Има готови дистрибуции на ХР с вградени SATA драйвери!

Всъщност не съм с лаптоп и незнам от каде да си сваля тези драйвари.Кажете от каде или ми дайте линк.

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Проблема тогава не опира до харддиска ами до контролера на дънната ти платка. При лаптопите иска други драйвери, но сега явно ти иска драйверите за дънната ти платка. Трябва да кажеш модела на дъното.
    http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_154_setup.exe
    Тази програма изтегли и на Motherboard изписва модела. Но това няма пак да ти помогне защото все още въжат останалите два варианта. Изтегли си просто нова дистрибуция от 2010-та с вградени драйвъри на ХП трябва да стане! Това мисля ще стане
    http://zamunda.net/details.php?id=213561&hit=1
    Ама от 7-цата данни ще запазваш ли как?
    Търсещ половинка .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си