Имало нещо като кола маска, ддз, за веждите... Каде мога да си купя такива и как се казват...? Казаха ми, че се лепи и се дърпа и така мога да си изчиствам веждите... ?![]()
![]()
Аз си взимам от тия най-малките лентички кола маска и ги режа на още по-малки ;д и лепя там,където трябва да се маха нещо и така![]()
Мале,как го обясних![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Добре го обесни, но ми казаха, че си има специални за веждите, за това питам каде мога да ги намеря и как се казват...
Или са ме излъгали?
Има ли нещо такова или да правя както е казано горе![]()
![]()
![]()
Има кола маска на лентички за лице - т.е. за мустачки, вежди и т.н.![]()
Имат ли определено име или трябва да попитам за кола маска за лице![]()
Каде мога да ги намеря![]()
Във всяка аптека ги има, нямат си специално наименование
Леле, сякаш кола ще ходиш да си купуваш..![]()
А точно за тия лентички говорих...Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Специално за вежди-нито съм чувала,нито пък виждала такива![]()
Ужасно е да си правиш веждити с кола-маскаАко случайно малко шавнеш и цялата вежда ти заминава
![]()
![]()
![]()
По-добре си ги прави с пинсета.
Аз ходя на козметик![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
аз също ходя на козметик, обаче.. си ги оформям и с пинсетка.. иначе, да има такива лентички.. спец име нз да имат, просто казваш лентички за вежди, може би на Veet, тях ги хвалят, предполагам, че треа да има.. даже даваха преди време и за някакво течно като балсам можеш частта от веждата и пак дърпаш.. ама нз иди в някой козметичен магазин или в аптеката.. и ще ти препоръчат![]()
Щом за това говорите ще ви прероръчам на ДеваПървоначално написано от KumchoValcho
/ http://www.framar.bg/%D0%B4%D0%B5%D0...t30011116.html /
Аз ги ползвам само за мустачки, но както си прецените вие.
Тези на дева имат ли някакъв ефект..??Първоначално написано от brokeninside13
А тези на Veet започват от 10 лева, не мисля да дам толкова пари...
Тези на дева са 3.50 в сайта и мисля да ги пробвам...
В аптеките дано ги има![]()
Аз съм доволна
Ползвам си ги от около година и не смятам да ги сменям.
Но пак казвам ползвам ги за мустачките аз, но са за лице..
Тъй че който желае може да пробва![]()
тези на veet са 10лв., ама цяла опаковка ако вземеш
1 лентичка е около 1 лв.
А тея за лице аз съм си взимал само за 60ст. 1 лентичка.![]()
На дева са много хубави-аз цяла кутийка си взех за около 3 лв..
Aз пък,глупачката съм си взела някакви лентички
дето ми правят ранички,таман зарасне и па дойде
време да ги използвам...около 1-2 седмици съм
все с ранички по лицето![]()
и аз мисля,че има.на veet сигурно в аптеките ще намеришПървоначално написано от waller12345
пп.не съм на 100% сигурна,но и аз съм чувала за такива преди доста време![]()
Ти какви използваш...?? Аз точно за това се отказах от пинсетата, защото ми излизат пъпки, пък ся с тея лентички ако ми стават ранички направо незнам...Първоначално написано от r1a1d1o1s1t
![]()
![]()
На мене козметичката така ми ги почиства с кола маска![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ми аз попринцип използвам на veet и не ми стават ранички,но тия последни дето използвах бяха ужасни...Първоначално написано от waller12345
иначе не се притеснявай деа ползваш лентички,не всички правят рани...използвай тия или горепосочените
между другото...незнам как търпиш с пинсета,боли ужасно!![]()
И във, която аптека да питам никъде няма... Изобщо незнам... От къде другаде мога да ги намеря??![]()
??????????
В нито една аптека няма?! В козметичните магазини вече трябва да има.
оо боже, хората кво праят пък аз ... мойта работа е малко джаста-праста амавзимам лента за тяло режа я колко ми трябва,лепя дърпям мажа
и после до оформям с пинсета и воала
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
офф глуп0сти бе не са те излъгали има такива лентички.. отиваш д0 аптеката казваш к0ла маска за лице и там пр0давача или пр0давачката ще те пита каква за мустаци, вежди или т.н. .. казваш за вежди има различки ф0рмички там ще ти даде да си избереш и г0тово .. аам бр0йката беше около 60 стотинки .. има и кутии ама нз к0лко струва
.. дан0 съм ти п0могнала с нещ0..