.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Повече от фен
    Град
    плд
    До някъде, но само до някъде, те разбирам. Виж когато някой ми спомене:" Хайде да сме гаджета" или "Хайде да ходим" ми става много смешно. Какво? Казваш:"Да" и работата готова Няма такива работи. Нещата стават от самосебе си - става ти ясно, че харесваш някой, излизаш с него, получаваш целувка от него и вече знаеш, че има нещо между вас. На следващия път нещата са още по-приятни и така. Но това, което казваш е малко объркано. Щом имаш толкова интимни отношения с момичето, значи не сте просто познати. Не е необходимо да казваш "свещения" израз:"Айде ние ходим вече, нали?", за да ти стане ясно, че сте нещо повече от приятели. Както казах всичко става постепенно и от самосебе си. Не знам вероятно мислиш по друг начин, но дано да си ме разбрал донякъде.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Един вид, чукате се редовно, ама по навик или случайност? Новият под вид в еволюцията е при нас - кретеноиди...

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    Това ,че не се назовавате като гаджета ,не значи ,че не сте такива . А и няма такова понятие като" лека раздяла" ,особенно след като имаш чувства . Плюс това съм напълно обедена ,че ,на принципа на тези отворени връзки определено няма да ти е приятно ,ако знаеш ,че тя спи с теб и отделно и с други .Единственно съм съгласна с това ,че не бива в една връзка хората да се задушават само ,защото се обичат.Всеки има нужда от лично пространство ,само за него си .

Взе ми думите от ръцете ^^
    Обичам те !

Град
    Дълбините на канала :D
    Ти въобще осъзнаваш ли какво говориш или просто реши да напишеш някоя друга тема? И кво като не се водите гаджета,боли еднакво без значение дали ще си кажете ''късаме'' или просто ''сбогом'' ????

о божке.. не съм решила да си хващам някой за 1 седмица,че да употребявам толкова тези думи

някои хора такова положение ги устройва,но тая работа не е за всеки и като цяло ми струва прецаквация
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И другите те "светнаха", че сте гаджета. Това какъв етикет ще сложиш не е важно. Факт е, че ако двама души се обичат, заедно са и нещата им вървят, раздялата ще е гадна и кофти при всяко положение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си