- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет към всички влюбени!
До някъде, но само до някъде, те разбирам. Виж когато някой ми спомене:" Хайде да сме гаджета" или "Хайде да ходим" ми става много смешно. Какво? Казваш:"Да" и работата готоваНяма такива работи. Нещата стават от самосебе си - става ти ясно, че харесваш някой, излизаш с него, получаваш целувка от него и вече знаеш, че има нещо между вас. На следващия път нещата са още по-приятни и така. Но това, което казваш е малко объркано. Щом имаш толкова интимни отношения с момичето, значи не сте просто познати. Не е необходимо да казваш "свещения" израз:"Айде ние ходим вече, нали?", за да ти стане ясно, че сте нещо повече от приятели. Както казах всичко става постепенно и от самосебе си. Не знам вероятно мислиш по друг начин, но дано да си ме разбрал донякъде.
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Един вид, чукате се редовно, ама по навик или случайност? Новият под вид в еволюцията е при нас - кретеноиди...
Първоначално написано от silky92
Взе ми думите от ръцете ^^![]()
Обичам те !
Ти въобще осъзнаваш ли какво говориш или просто реши да напишеш някоя друга тема?И кво като не се водите гаджета,боли еднакво без значение дали ще си кажете ''късаме'' или просто ''сбогом''
????
о божке.. не съм решила да си хващам някой за 1 седмица,че да употребявам толкова тези думи![]()
някои хора такова положение ги устройва,но тая работа не е за всеки и като цяло ми струва прецаквация
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието