.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Terranova

Terranova

Имам няколко въпроса, относно магазина:
    1. Кога получават нова колекция и какви са цените?
    2. Качествени ли са нещата?

Цените са доста сносни. Не знам кога точно получават колекциите, но когато отида винаги има нови неща. Имам доста тениски полички и панталончета от там и за сега не са имали дефект.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Ами дрехите им са парцалки г/д, но се намират и хубави.
    Като цяло не ме кефи материята, но цените са много ниски, така че все пак ако искаш нещо по-качествено не си взимай от там

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Имат хубави неща на външен вид, но като материя всички дрехи, които съм си вземала от тях са се разширявали след 2-3 пранета.

само дънки не си взимай от там моля те бях си купила преди време и без да искам си изпуснах запалката , kaто клекнах се сцепиха по най бруталния начин точно на колената считай колко са качествени , иначе на визия си ги бива г/д

Цитирай Първоначално написано от footballgirl
    само дънки не си взимай от там моля те бях си купила преди време и без да искам си изпуснах запалката , kaто клекнах се сцепиха по най бруталния начин точно на колената считай колко са качествени , иначе на визия си ги бива г/д
    А ии моите дънки от там са прани сигурно 20 пъти и още пускат боя.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Еми вие кво искате от дънки за 30 лв?

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Ама то на етикета на блузите, примерно, пише да не се перат в пералня. Той надписа е на една жълта лепенка, залепена на етикета. Малко са си капризнички За дънките нз, щото не съм си взимала те са едни малки номера, аз съм слаба ама те са направоо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си