- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Турски чекии
Понеже моето гадже е с големи цици и редовно ми прави турски чекии. Реших да питам и вас какво мислите за турските чекии. Могат да пишат момичета и момчета. Аз много се радвам когато изпразвам пениса си върху циците на гаджето.![]()
И аз съм правила,но на мен не ми харесва,приятеля миии-то ясно,че ше му хареса,но предпочита др неща....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
абе става![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
Само мечта засега :S
You are Misleading and or Homosexual
Хубаво е, дА!
It's too late...
LEVSKIHOOLS, престани с провокацийките! Мнението ти не е меродавно и няма нужда да дразниш потрбителите с имбецилните си подхвърляния...
![]()
и при мен е такаПървоначално написано от UnsTToPPaBBle
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
+1Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Прави ла съм , харесва ми , и на приятеля ми му харесва.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
на бившия ми му харесваше,но повече му харесваше да си играя с п***са му с крака..![]()
кефи ме
.... а защо турска?![]()
Защото е измислена от българи по турско робство....Първоначално написано от sladka_celuvka
![]()
Правили са си та*ак с тях ли..Първоначално написано от Doga
![]()
Who's next!
Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха,не знам какво са си правили ,ама може би тогава е въведена и за това![]()
на мен не съ ми правили, но според е много глупаво и унизително за момичето. оралната любов е 100 пъти по добра
Първоначално написано от Rossen
унизително е момичето да ти колиничи и да ти д*ха...а не да си прокарва х*я м/у гърдите си..
явно не разбираш точно думата унизително... защото с***ките са 100 пъти по-унизителни... ПЪК и момичето определя какво е унизително за нея и какво не.. ако иска ще го направи ако не иска (или няма възможност за това) не....
Нищо не е унизително,ако е по желание и на дваматаПървоначално написано от sladka_celuvka
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Като цяло не виждам нищо унизително в това да правиш орална или каквато и да е любов с човека , на когото държиш.Първоначално написано от sladka_celuvka
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Всчко момиче си има достойство, но за всеки човек границата м/у допустимо и унизително е различна.
За мен не е унизително да правя свирки, чекии или каквото и да е, което му доставя удоволствие. Нали и той ме задоволява...,защо да не му го върна?
Унизително би било да те кара насила да го правиш. Аз на моя съм му казала още от първия път, че нямам проблем да правя каквото и да е...с желание ще го направя за него, НО, ако ме накара насила да го направя ще се заинатя като магаре и всичко ще се преебе и то с 1 цял...да си всеме урок и да не се държи така повече.
Хардкор принцесо,като ти ггледам балконите....си яко за турска чекийка....оффф не ми се мисли направоПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
абе, унижение..
това си е до отношение между партньорите ебаси. все едно щом за момичето е унижение оралната, за момчето също да е...втф?
по темата - не е лошо, ама има и по-хубави ра'оти ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."