.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от ОНЯ
    Цитирай Първоначално написано от JoroTanka97
    iskam i az turska 4ekiq ama :S
    Ама нали неможеш го забелиш

За въпросните чекии: На мене ми харесва да си го вра в на гаджето циците :P апък и кое му е унизителното,бе?!?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

да яко е но предпочитам с крачета

Цитирай Първоначално написано от stormbringer
    да яко е но предпочитам с крачета
    Оооо крачета ли каза или така ми се стори ?!? Е тук вече ме настъпа по мазола. Аз обожавам женски крачета и направо кат дойде лятото и откачам. Кат са лизна на центъра в Пловдив и нидей ма барай цял ден моа да си кибича там. А колкото до турските чикии - не са мой тип пък и мадамата ако е плоска отпред като батерийка 5 волта - за кво говорим а ?!?

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Важното е и на двамата да се харесва даденият елемент от „любовната игра“ - ако единият го прави само заради другия, никога не може да е толкова хубаво за никой от двамата, отколкото и ако на двамата им харесва... това не само за „турските“ се отнася де.
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Супер е .. особено като се изпразниш на гърдите й

Повече от фен Аватара на c0ci
    Мхм правила съм го

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си