- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години за пръв път сте се самозадоволявали?
Здравейте хора, аз съм на почти 13 години и това ми е първото участие във форума. Бих искал като за началната ми тема да Ви попитам на колко години сте се самозадоволявали за пръв път? Плс. пишете по темата.![]()
Аз на 8![]()
омг какво на 8 за пръв път видях във сексът и градът да го лъскат та и от там разбрах
тъпа повтаряща се тема,
тъпи повтарящи се отговори![]()
Първоначално написано от nomingo
Е хуу де .. добре ти казвам .. (с много усмифки)![]()
е първият път нямаше кеф ама само лъсках![]()
на 14 си набих първата чикия но не ми достави удоволствие и почнах след като станах на 15
момичета отговаряйте и вие
13-14![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
10-11
You are Misleading and or Homosexual
И аз май на 10-11 започнах...
It's too late...
Първоначално написано от Gr0zDan0v
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз никога не съм бил чекии докато нямах сперма на 12 случайно научих за новата си предобивка и вече от 1 год. съм редовен![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
на 10 си лъснах първата чекиябратовчед ми ми показа как.. още нямах сперма
![]()
на 11 запобнах да лъскам и ми беше толко кеф, че го правех по 5 пъти на ден. без сперма и без цапаници. хубави времена бяха...
на 11 ...![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Аз като малък 4-5 годишен по цял ден само тва правих съвсем сериозно само че не лъсках ами некво лягах и си притисках краката и почвак си натискам пишокаставаше ми мн яко и наще постоянно ми се караха и като ме видеха изпотен се сещаха кво сам праил
След това спрях..Иначе на 14 ми беше първата в нормалния смисъл (може и 13 да е било )
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ПростоПървоначално написано от vaseto0o
![]()
You are Misleading and or Homosexual
вие явно се доста изостаналипомня че като бях на 5-6 годинки се събличах гол и се клатих на 1 плюшен мечок
не беше точно чекия но пак
И по цяла околия глас екна съгрян: Да Живее България, смърт за злий тиран!
Хахаха и аз така на 10 бих по - сериозните, но нямах сперма на 12 като ми дойде спермата през 5 минути,а сега (15)си бия 1 път седмично, но сериозна и ми е яко кеф, че беха почнали да ми омръзватПървоначално написано от ANDO
![]()
Everything it`s possible !
Не е нужно като се регистрираш и веднага да пуснеш тема...Първоначално написано от nomingo
It's too late...