.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Извинявам се за спама, но искам да ви питам, понеже виждам, че сте запознати с френския дали е хубав като език и радвате ли се, че сте започнали да го учите? Много съжалявам за глупавия въпрос, но ми предстои кандидатстване и не мога да се реша между френски и немски.. Всеки ден съм на различно мнение Таа вие кой от двата езика мислите е по-благозвучен и забавен? Извинявам се и че използвах темата, надявам се автора/ката да не се сърди..
    Френския е по-благозвучен според мен Но произношението е трудно,една дума може да се пише със 8 букви и само 4 от тях да се произнасят Аз не искам да го уча,но трябваше да избера м/у френски и руски...
    За немския всички казват,че също е труден.То си зависи от човека,прецени кой език ще ти е по-интересен и ще ти трябва..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    ...една дума може да се пише със 8 букви и само 4 от тях да се произнасят ..
    Beaucoup ->буку,много точен пример :Д
    Иначе за всеки си е индивидуално кой език ще му е по-лесен..Френския е благозвучен,на мен не ми е особено лесен,но се справям някак :д

Голям фен Аватара на liim0nka
    Извинявам се за спама, но искам да ви питам, понеже виждам, че сте запознати с френския дали е хубав като език и радвате ли се, че сте започнали да го учите? Много съжалявам за глупавия въпрос, но ми предстои кандидатстване и не мога да се реша между френски и немски.. Всеки ден съм на различно мнение Таа вие кой от двата езика мислите е по-благозвучен и забавен? Извинявам се и че използвах темата, надявам се автора/ката да не се сърди..
    За благозвучие-сравнение между двата езика дума не може да става.. френският е много по-благозвучен, "романтичен" както го наричат някои, и т.н...имам приятелка с немски..гледах някои нейни записки в тетрадката, тя ми обясняваше там за едни глаголи..за всеки глагол разлиен предлог....и в чудо се е видяла..
    Френският не е лесен език, но не мисля че е труден, чак толкова колкото казват всички.Мисля че се използва даже повече, отколкото немски...и така нататък и така нататък..може да се пише много, но не мисля, че е нужно..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

аз мисля че френския може повече да ти послужи.. все пак столицата на европейския съюз е Брюксел и там дрънкат само и единствено на френски.. почти в цяла европа можеш да се оправиш с него.. и е по близък с др езици като италиянски и испански..

Moi , je ne parle francais tres bien , mais je l'apprends a ( с ударение ) l'ecole. Je vais au l'ecole de langues etrangeres au Pleven. C'est pour moi
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Благодаря много на всички за отговорите и се извинявам, че оспамихте темата, заради мен..

Френският . . Няма да съжалявашш . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

[quote=LoupGarrou][quote=DjPiRgOs]
    Aucune id

Голям фен
    Oui, tu as raison ; ) ! C'est une faute stupide ...

[quote=Auby][quote=LoupGarrou][quote=DjPiRgOs]
    Aucune id
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Как да напиша на френски - "тая тема не е за мене! "

Цитирай Първоначално написано от KpacuMup
    Как да напиша на френски - "тая тема не е за мене! "
    cette theme n`est pas pour moi..

[quote=liim0nka][quote=Auby][quote=LoupGarrou][quote=DjPiRgOs]
    Aucune id

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си