.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

пиърсинг на езика

решила съм да си сложа обица на езика. Почити съм обедила наще обачед днеска една приятелка се продупчи и ми напълни главата,че трябва да си купувам антибиотици освен Садрин или там как беше.Ако някой знае нещо полезно да казва. Благодаря предварително!

Град
    Sофiiя City xD
    раздел Любов, ъ wtf?

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

да но за антибиотици нищо не видях и искам да попитам това вярно ли е , ако ти се надуят сливиците и дигнеш температура както мойта приятелка трябва да пиеш антибиотици ..

Град
    Разград
    Недей си слага пиърсинг, чувал съм, че имат страничен ефект - ако тоя дето си го слага е пълен идиот, който не знае български, ще умре. Тъй че недей, ще умреш.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Град
    ForSaken city (:
    ef4etyYy може да си я слага щото приятелят и не и пуска, а това си е чисто любовен проблем .. Нали?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз имам обича, ползвах сандрин 2 дни в момента ,в които спрях тая гадост ми спадна езика.Не боли нито нищо, но ще ти е подут в началото.Ползвай максимум 3 дни сандрин.Това е.

Град
    там някаде
    вии са шегувате нещо. Не четете ли раздела преди да пуснете тема ?!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Преместена
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на dead_princess
    Какви антибиотици? Няма такова нещо.
    Иначе за Сандрина - да, трябва да жабуриш след всяко хранене няколко дни и това е

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Аз имам обича, ползвах сандрин 2 дни в момента ,в които спрях тая гадост ми спадна езика.Не боли нито нищо, но ще ти е подут в началото.Ползвай максимум 3 дни сандрин.Това е.
    каква е тая простотия бе?! Само 3 дни със сандрин Минимум 10 дни със сандрин!!!!!!! Пий витамин Ц той възпира възпалителните процеси и е нормално първите 4-5-6 дни да ти е по-подут езика, но няма се плашиш вс ще отшуми за 10 дена А и ще ти изтича едно жълтеникаво, слузесто вещество от дупката НЕ СЕ ПЛАШИ, не е гной това е лимфна течност и е НОРМАЛНО!!! Ще я почистваш с клечка за уши, ще изтича около 3 седмици тази течност
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

10 дни със сандрин не се жабурка, заради него не може да ти спадне езика и става бял И това с лимфата също не е вярно.Може при теб да е било 3 седмици, при мен беше 1

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    10 дни със сандрин не се жабурка, заради него не може да ти спадне езика и става бял И това с лимфата също не е вярно.Може при теб да е било 3 седмици, при мен беше 1
    и аз мога да кажа, че това за лимфата, което твърдиш ти не е вярно, защото масово на хората им изтича по над 2 седмици
    А относно сандрина, той проблема си е изцяло нейн ако иска въобще да не се жабурка, те хората в студиото и тея, които са измислили сандрина си знаят работата и са преценили колко време е нужно да се използва!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Лимфа тече от всякакъв пиърсинг и татуировка! Сандрина най-малко 1 седмица..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    и аз мога да кажа, че това за лимфата, което твърдиш ти не е вярно, защото масово на хората им изтича по над 2 седмици
    А относно сандрина, той проблема си е изцяло нейн ако иска въобще да не се жабурка, те хората в студиото и тея, които са измислили сандрина си знаят работата и са преценили колко време е нужно да се използва!
    Все едно нямам обица и не знам колко време ми е текла лимфата Всеки организъм е различен, кво да правя, че ти е текло 3 седмици пхаха И хората в студиото не са измислили сандрина, измислен е от друг, те просто препоръчват с какво да подържаш хигиена по време на възстановителния процес.

Сандрина го използвах точно 4 дни. Към средата на втората седмица ми беше зарастнал и не ме болеше. Края на втората седмица спадна. Единственото, което въобще не ме кефи е, че докато ям я захапвам и вече 3 зъба съм си счупила.
    Let the psycho plays with you...

Как ядеш бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си