- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- има ли приятелство след любовта?
има ли приятелство след любовта
Не
Мнооогооо рядко се случва да си останат приятели (но много малка вероятност)![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
повярвай ми НЯМАААА!!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
зависи от представите на хората и от обстоятелсвата и причините за раздялааа.. ии.. от още мн неща
Случаите в които има са рядко срещани, но все пак има.
Всичко си зависи обаче от това каква е била връзката и защо е настъпила раздялата и естествено зависи си от самите хора.
И спря да се върти за миг земята..
ima priqtelstvo edinstveno ako na ediniqt 4ovek mu se iska da ne napuska 4oveka do sebesi .. da ne pozvoli da bade zabravn i zahvarlen izcqlo.za6toto ako tova e lubovta na jivota mu toi q gubi za vinagi
Има в МНООГО редки случаи. Защото обикновено приятелство след любовта, значи още любов по-напред във времето...
WeseLyYy & LydyYy prOgraMist4i!
Повечето връзки завършват със сълзи и сополи, т.е. скандали, които рошат отношенията им. И от там на татък следва... "Не искам да го виждам", "Не ме интересува" и подобни неща...
Общо взето не е много възможно приятелството след неуспешна връзка.
НЕ,NO,NON и така нататак....Ама наистина няма прияделство след любовта
![]()
Има разбирасе и може би това е едно от най-добрите приятелства !!!![]()
И според мен няма.
Винаги момчето ми се прави на интересно и приятелство от това няма как да излезне![]()
За мен няма.След като скъсам с някой трябва да стоя 2 седмици на компа, че тя да се успокои.Има само скандали често завършващи с циркове![]()
Първоначално написано от titinkaa
![]()
Зависи как е приключила връзката. Ако единия мисли че след време ще се получи нещо, а другия-не , то тогава със сигурност не може да има. Но ако тръпката и при двамата е отминала е възможно да останат приятели.![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Естествено, че има.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
случва се и да има, но е малкоо кофтии ;/![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.