Цитирай Първоначално написано от buuu
всичко съм му казала ,обеща ми че ще ме пази всеки следващ път , но за Бога , стоя и си мисля , има ли смисъл ?! защо трябва да чакаме другия път ?! защо не мисли сега ?! размина ни се , но знам ли ко ще стане утре ?!?! защо трябва да ми причинява есичко това . Не съм спала от 2 дена нормално.. само се въртя и треперя , но пак късмета бил на моя страна Но не искам N-тия път пак да треперя майка му стара .Но го обичам , прекалено много , пренебрегвам себе си за да има НИЕ , немога а кажа край .. немога да съм без него .. пак го искам .. въпреки всичко ..прощавам му.. немога просто да си представя че него няма да го има ако кажа край... толкова много свикнах с него .. и искам да се поправи и да сме си заедно щастливи и сигурни и за напред
ами, дай му 1 последен шанс, наистина последен! и го наблюдавай внимателно, във всяко отношение. търси у него качествата, които искаш да притежава момчето до теб и ако той ги притежава, и ако стане по- отговорен по отношение на секса, остани с него.
но според мен тази му постъпка е показателна като цяло за характера му. едва ли досега сте имали някакви кой знае колко критични моменти, в които той наистина да се покаже като мъж, освен този за презервативите. и какво? в единствения път, в който наистина става дума за нещо сериозно, той си плюе на петите. то когато всичко е розово, е много лесно. въпросът е, че когато стане нещо такова, на теб ти трябва подкрепа, а той явно не знае как да ти я окаже. следващият път може да стане нещо друго, не е задължително да е пак това за бременността, може да е случка от съвсем друг тип, но ти пак да имаш нужда от него. тогава ще бъде ли до теб или ще избяга, както сега? за мен едва ли момчето ще се промени. може да слага презерватив, но ще си остане безхарактерен като цяло, и ти това ще го чувстваш не 1 или 2 пъти занапред. замисли се дали си заслужава да си с такъв човек. и най- вече- научи се да поставяш себе си пред него. не е честно ти да даваш ли даваш, а той само да взима, нали така?