- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Абе незнам...някак си ми е объркано .. нз :С
ами, дай му 1 последен шанс, наистина последен! и го наблюдавай внимателно, във всяко отношение. търси у него качествата, които искаш да притежава момчето до теб и ако той ги притежава, и ако стане по- отговорен по отношение на секса, остани с него.Първоначално написано от buuu
но според мен тази му постъпка е показателна като цяло за характера му. едва ли досега сте имали някакви кой знае колко критични моменти, в които той наистина да се покаже като мъж, освен този за презервативите. и какво? в единствения път, в който наистина става дума за нещо сериозно, той си плюе на петите. то когато всичко е розово, е много лесно. въпросът е, че когато стане нещо такова, на теб ти трябва подкрепа, а той явно не знае как да ти я окаже. следващият път може да стане нещо друго, не е задължително да е пак това за бременността, може да е случка от съвсем друг тип, но ти пак да имаш нужда от него. тогава ще бъде ли до теб или ще избяга, както сега? за мен едва ли момчето ще се промени. може да слага презерватив, но ще си остане безхарактерен като цяло, и ти това ще го чувстваш не 1 или 2 пъти занапред. замисли се дали си заслужава да си с такъв човек. и най- вече- научи се да поставяш себе си пред него. не е честно ти да даваш ли даваш, а той само да взима, нали така?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)