.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от L1n4e7o
    Вярвай , че ще успееш и ще се получи...повярвай ми
    точно така без вяра за къде сме! бъди оптимист

П.П И аз съм НОВАК!!
    If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!

Re: Чак пък толкова?!

За първия пост-печелиш баса.Относно втория и това за 2-те момичета..Пробвай да разбереш повече за тази,която е в твойто училище и ,с която имаш възможност за повече контакти,мисля че е по удачно.А относно това,че "разкарваш" хората мисля,че си го внушаваш и по този начин ги отдалечаваш.Повярвай ми,никой няма да се чувства добре в компанията ти,ако постоянно се самообвиняваш и си мислиш,че си причината за всичко.Увереността е важно нещо.А и това с емото ... искаш да си "емо" ,ама не можеш да си "емо" , нещо ми се губи връзката.Щом не чувстваш нещо няма как то да дойде насила..Все пак нали хората поддържащи този модел на поведение се имат за мъченици,мразени от другите и вечно прецакани..Слушай си музиката,която ти харесва и не се опитвай да си внушаваш някакви работи само,за да си нещо,от което нямаш нужда ...

Град
    Варна

Re: Чак пък толкова?!

Цитирай Първоначално написано от Jultenikavo
    За първия пост-печелиш баса.Относно втория и това за 2-те момичета..Пробвай да разбереш повече за тази,която е в твойто училище и ,с която имаш възможност за повече контакти,мисля че е по удачно.А относно това,че "разкарваш" хората мисля,че си го внушаваш и по този начин ги отдалечаваш.Повярвай ми,никой няма да се чувства добре в компанията ти,ако постоянно се самообвиняваш и си мислиш,че си причината за всичко.Увереността е важно нещо.А и това с емото ... искаш да си "емо" ,ама не можеш да си "емо" , нещо ми се губи връзката.Щом не чувстваш нещо няма как то да дойде насила..Все пак нали хората поддържащи този модел на поведение се имат за мъченици,мразени от другите и вечно прецакани..Слушай си музиката,която ти харесва и не се опитвай да си внушаваш някакви работи само,за да си нещо,от което нямаш нужда ...
    А докато чакам да ми се изяснят нещата ,какво да правя с кой да съм..Май дай добре с никои.Хмм абе и аз си мисля ,че ме мразят,прецакан съм,и съм като проклет от .. Този горе

ти си едно пичлеме дето незнае на кой свят е !! нищо лично ;]]

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sisi7u
    ти си едно пичлеме дето незнае на кой свят е !! нищо лично ;]]
    Ба.. 21 Век сме .. на Планетата Земя.Прав ли съм ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си