.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

62kg 160 visoka . dobre li sym pored vas

zdraveite Visoka sam 160 i teja 62 kg , dobre li e spored vas ?:P spored men trqbva da svalq 6/7 kg o6te :P (imam i palaski) mnogo me pritesnqvat ako znaete nqkakvo oprajnenie za premahvane mn 6te sam vi blagodarna na 16 g sym v momenta sym na dieta da znaete davaite saveti za palaskite {}
    ...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..

Мега фен Аватара на Infinity
    Не знам как ти седят тези килограми на теб , но попринцип
    ми звучи доста за твоя ръст. Пусни снимка , ако искаш.
    To infinity and beyond.

^ Да..И си оправи заглавието на темата,че ще ти заключат темата..

кирЕлица или ще ти делнат темата.

диетата ще доведе до йо-йо ефект, особено ако си я избирала наслуки. спорт му е майката и правилно хранене, не лишения.

паласките се оправят с упражнения.

иначе зависи от костната ти структура. имам приятелка 1.70, която беше 62-63 кг, а изглеждаше супер кльощава. Със сигурност обаче не ми звучи добре на 1.60 62 кг. Зависи и от телосложението ти, но към 50-52-53 може би е златната среда като за твоя ръст.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз съм със същите килограми и ръст - 1.72 и също имам нужда от малко отлабване.
    Та, в този ред на мисли - не, не ми се струват никак добре за твоя ръст
    .

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Чесно ? Не, не ми звучи добре . Според мен най-добрите килограми са когато извадиш 110 от височината си (в сантиметри) . Аз лично съм 162 и тежа 48, е не се харесвам ама кво да се прай .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

зависи си...
    аз познавам хора,които са буквално 'клечки' на външен вид,а тежът наистина повече от нормалното /това е щото костите са им по тежки и некви такиа глупости /
    така че по-добре пусни снимки и ще ти отговорим
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!
    hardcore is my way of life,
    hardcore till the day I die!

Едва приятелка е на твойта височина е 42кг и се мисли за дебела, представям си те тебе

Супер фен
    1. Писането на кирилица е задължилтено.
    2. Като напишеш някакви числа тук не може никой да прецени и да ти каже дали изглеждаш добре или не.
    3. Ще отговориш на повечето си въпроси относно свалянето на килограми, като се поразровиш из разделя, както и като ползваш търсачката на форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си