- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвместен живот
С приятеля ми сме заедно от година и половина,аз съм на 18,а той е на 23.Понеже тази година завършвам и ще ходя да уча в друг град и двамата искаме да живеем заедно.Хубавите и положителните неща са ясни,но може ли някой,който е минал през това да ми даде някакъв съвет и да ми изясни капаните на една такава стъпка в нашата връзка![]()
Ще трябва почти постоянно да сте заедно.. Това от една страна ще убие ревноста ако има такава. Ще трябва да привикнете към навиците си и едва ли не да ги промените съобразявайки се един с друг..![]()
Времето е еднакво за всички, всичко е въпрос на организация.
- ще трябва да се съобразявате един с друг (ядене,чистене,топла вода/къпане и к'во ли още не)
- ще започнете да откривате рзни вредни навици в другия,които не ви харесват
- има вероятност да си омръзнете по-бързо
- има вероятност да започнете да се карате доста често за глупости
Абе много отрицателни неща могат да станат,но всичко си зависи от вас самите![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ами отрицателни неща има ама няма смисал да се питаш какво ще е като заживеете заедно,защото никои не може да ти каже опитай те се пък каквото станеуспех
![]()
Just Be Yourself !! : ))
Това найстина е голяма стъпка, която води със себе си много положителни и много отрицателни емоции. Но в крайна сметка - всичко зависи от вас, не гледай на това като на нещо лошо, а напротив - като на една нова възможност..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Пфф... За мен това е високо ниво от връзката, което трябва да се осъществи след 2-ра, 3-та година. Не ви знам от колко време сте заедно ама ти си прецени, не си малка да мислиш.
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
и аз мисля така,ама положителното е че aко издържите всичко това,значи имате наистина здрава връзкаПървоначално написано от 3oPuTy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Капани няма.
Това е сериозна стъпка дотолкова че ЩЕ ви се наложи да се съобразявате един с друг постоянно и да си разпределите задълженията. Общо взето нищо страшно ако сте сериозни и двамата.
Според мен няма нищо плашещо в това да живееш с някого, когото обичаш. Правил съм го и знам какво говоря. Единственото условие е да се научите да сте сериозни винаги, и да преодолявате трудностите ЗАЕДНО. Споделянето и доверието тук са много ключов момент.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Според мен това води до много повече положителни емоции,отколкото отрицателни.Нали се обичате,значи би трябвало да сте много щастливи,че ще живеете заедно.Разбира се,че ще трябва да се съобразяваш вече с някой,няма да си сама,ще трябва да си по-отговорна,може да се притесняваш да правиш дадени неща пред него,но ще свикнеш.
Много зависи ти как гледаш на ситуацията.Поне за едно съм сългасна с другите - това е доста сериозна стъпка.Или ще направи връзката ви по-силна и по-здрава или обратното.
Единственият мунис е, че може да си омръзнете. Когато живеете заедно недей да му се лепиш нон-стоп. Върши си твоите неща, нека той да си върши неговите, оставяйте си лично пространство. Така всичко ще бъде наред![]()
Всички гореспоменати минуси съществуват, но не винаги разбира се. И нека не забравим всички плюсове, които ти доставя съжителството, като например : ще прекарате много време заедно опознавайки се, ще правите повече неща заедно, ще сте спокойни(а не да се чудите в кое кафе да отидете или кога вашите ги няма), ще си готвите заедно, ще си каните приятели на гости и ще сте по-самостоятелно от гледна точка на социален опит.
Битовите проблеми в повечето случаи са неизбежни, но се научете да ги подминавате. Под всеки покрив ги има, но това са наистина дребни неща. Опитайте се да взимате решенията заедно, както и да разрешавате проблемите. Успех!
Отрицателни черти можеш да откриеш винаги! Важното,обаче,е да откриеш повече положителни,а отрицателните заедно да се опитате да поправите!Аз живея от 1 година с приятеля ми и мога да кажа,че всичко е наред.Както много други и ние имам епроблеми,спорове,но зависи само от вас дали ще съумеете да се справите с тези дребни караници.
Успех!
Освен, че няма да я има мама да готви и да пере, ами тия задължения ще паднат на твоите рамене. Може да се изнервиш и да ти писне да се занимаваш с домакинство нон-стоп, да се скарате и така
Капани няма. Има мръсни чорапи и гащи захвърлени на най-необичайни места![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Т'ва е много сериозна крачка,така че помислете добре.Наистина ще имаш повече задължения,както казаха преди мен,но опитайте.К'вото и да казваме,няма как да "гепим 6-цата от тотото".![]()
Обикновено при живеенето заедно почват да се забелязват дразнещите недостатъци, но това си е добър тест дали сте един за друг.
Това е много сериозна крачка.Освен че ще учиш,трябва да переш,чистиш и готвиш.Ще ти стигне ли времето за всичко това?Трябва ли още на 18 години да правиш тези неща?В смисъл ти сигурно си ги правила,но майка ти главно се е занимавала с това,а ти си й помагала.Не прави необмислени постъпки.Айде успех!
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Ние с моя приятел също обмисляме нещо такова, но аз например не съм готова, защото през живота си досега не съм барнала нищо в къщи, нито съм прала, нито съм готвила и т.н ..![]()
Но като цяло ще е много хубаво да си живеете двамката![]()