- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов,любов,но май едностранна
А няма да е нещо новоПървоначално написано от valdesbg
![]()
>>DjBelev<<
Ако питаш мен, първия път се е опитала да те резне тактично така, че да си останете приятели, ама нали ти си инат и упорит - мечок. GG След като си и признал чувствата си, едва ли е имала нужда от уверението "горско животно"... По скоро си усложнил положението и да те резне и сега трябва много да го върти и суче. Малкия ти минимален шанс е след 1 до максимум 2 дена да тръгнете, ако не схващай, че тва не е светлина брат а фар със 100 тона зад него...
За жалост е така,но незнам защо продължавам да си мисля че има надежда и продължавам да мисля за нея![]()
>>DjBelev<<
Щом си такъв инат и не искаш да се отказваш - тогава недей, но и недей да я задушаваш. Щом иска време - дай и го, а не да и подаряваш мечета и разни такива.... Искаш да е с теб, защото това е желанието й, а не защото ще се чувства длъжна нали?![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Зарежи. Трябва да изчакаш е милият начин да те резне. Пълно е с момичета, не се занимавай с нея. Ако не станете нещо по-близко, не може да бъдете никакви приятели, гарантирам ти. Ако си станете по-близки, ще бъдете нещо повече от приятели. Няма средно положение. Останалото е да се самозалъгвате. Тя те е отсвирила. Ако толкова мнгоо я обичаш, избягвай я за година-две. Пък после, изобщо няма да ти пука за нея....
Да я игнорирам...невъзможно почти.Пише ми всяка вечер и и на 2рия ден вече ще ми е звъннала 20 пъти за да разбере какво става.А във всеки момент в който сложа тъжна имотиконка в скайпа и веднага пита дали тя е виновна и дали е направила нещо.
>>DjBelev<<
йеха ... колко е загрижена ...Първоначално написано от ForzaFelipe
по това, което прочетох.. май е много чуствителна и може би се страхува да не я нараниш ...
и каза, че си имал сериозна връзка [повече от 3 дни ]] ti ako на това му викаш сериозна връзка .. значи не сериозната ще е 1 час или 1 минута ;]]
може би си някакъв женкар или за такъв та мисли [ подозира ] i icka да те опознае повече ..
или пък след разочероващата си връзка има нужда да ''презареди батериите''т.е има нужда от време ..
+Първоначално написано от kypo
Заеби ги тия подаръци..Най-много да спре и по скайпа да ти пише,ако почнеш много да й се лепиш.Стойте си кротко и спокойно в компанииката,в която сте си,а то момичето ако реши,че иска нещо,повярвай ми , ще ти го покаже.Насила нищо няма да стане.
Не знае какво иска. Аз главата си залагам, 'щото същото съм го правила.Първоначално написано от ForzaFelipe
Хем има нужда да помисли, хем ти се тика, ама се сърди, когато ти се държи по-мило. Кажи й първо да се изясни със себе си, после с теб. Егати детската забава.
Не съм имал предвид че 3дневна връзка може да е сериозна.Имах предвид че обикновенно последно време се случва нещо,2 дни целувки и тем подобни но изведнъж то не е сериозно.Последната ми сериозна връзка беше около година.Първоначално написано от Sisi7u
АЗ ЖЕНКАР...ХАХАХА,аз ако съм женкар на всички останали момчета второто им име е сигурно дон жуан.Аз обикновенно като видя красиво момиче и тя ми намигне или нещо такова замръзвам
![]()
>>DjBelev<<
Но май имам повече приятелки отколкото приятели![]()
![]()
>>DjBelev<<
Ами ясно тя иска да сме просто приятели.Благодаря за помоща,ако някой иска да каже още нещо да действа![]()
>>DjBelev<<