Дойде и моя ред да се допитам до вас.Първо да започна че не съм имал сериозна връзка вече 5 години.Имал съм забежки и тем подобни,но нищо сериозно.Но от скоро се случи нещо.Започнах да си говоря в скайп с една моя бивша съученичка иии там имаше проблеми,но това е невероятна история за която ми е забранено да говоря,а и не смятам...Та през това време аз бях близо до нея и и помагах много...но се унесох и ми се възродиха едни стари чуства...След рождения ми ден тя се запозна с един мой съученик и започнаха да се срещат а приятеля ми я харесваше...или поне така викаше,оказа се че както винаги е търсил забешка за седмица,а приятелката ми не е по такива работи и знам че щеше да е много наранена.Е докато се упитвах да я спра се издъних и й признах чуствата ми...Естествено тя бяше тоталко в шах и спряхме да говорим за няколко дни и след това се правехме че няма нищо и пак се заговорихме.Миналата седмица ми обясни как стоят нещата.Каза ми че ме приема само като много добър приятел и неиска да ме загуби и за това не иска да тръгнем...Не съм сигурен дали това е причината,но ми каза че и трябва време и аз сега чакам...Ама аз никога не чакам тихо ПОдарих и днес мече което тя много хареса,нотъй като излизахме с приятели и тя се държа малко странно,незнам защо може би вие ще кажете мнението си .
Това е накратко историята,ще помоля да ми дадете съвет или да ми кажате какво да направя има ли надежда,няма ли,ще съм ви много благодарен
Пс: и двамата сме на 17(тя ненавършени) ако има някъкво значение.