- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На какъв подарак бихте се зарадвали ?
то да ми дадеш фейсбука къв е зор, пък за спалня.... ама ше опитам да останеш доволнаПървоначално написано от Priceless
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
^ Зор, зор .. Трябва да се поизпотиш малко, няма как.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
поне не си ли изработих фейсбукаПървоначално написано от Priceless
![]()
^ М .. може, може. Ще го обмисля утре на свежа глава. Айде ако ше идваш - идвай, че си лягам.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Остави това с подаръците на първата среща ... По-добре направи добро впечатление с държанието си,че да си заслужиш втора.От там вече се впускай в приключенията.Първоначално написано от Icantloveu
С подарак излиза малко като "еи ти гривна аиде да се е*ем" нали ?Първоначално написано от Jultenikavo
само минавам да си зема цигари и съм при тебе![]()
лека и розава и да ма сануваш гол![]()
^ И аз искам.
Hilary_![]()
Абе то зависи и от подаръка ,като подариш кутия Durex няма на каква друга мисъл да я наведежПървоначално написано от Icantloveu
Ако подариш нещо обичайно едва ли първите й мисли ще са " Я па тоя как гледа да ме бодне от са" ама има шанс да излезеш леко натегач ( говорим за 1-вата среща)Но ако се познавате от доста време,та дори и от скайп да било,просто не сте се виждали на живо , горе долу да си знаете характерите и това кой какво го интересува мисля,че може да си позволиш нещо мъничко
![]()
Първоначално написано от Icantloveu
Изчетох всичко и според мен Icantloveu е прав .. А по темата: Може би с жестове е най-подходящо![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
защо да мразим цветя ... аз ги обичам .. а и на първа среща още да и подари бижу .. малко не става ...Първоначално написано от mArMaLaDkA
по-д0бра идейка ми се струва цвете .. вземи и една червена роза ;]]
a пък ако си мил и забавен кавалер ще я очероваш![]()
говорех за себе си, не за момичетата като цяло, затова и "м"-то беше главна буква.Първоначално написано от Sisi7u
![]()
на каса бира и кило свинско, съвсем сериозно...
Ами щом толкова много искаш да и подариш нещо и вземи някое не много скъпо симвопично бижу!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Мерси за помоща![]()
Ама да си призная прост съм си ! В петък ни караха да садим цветя и аз отидох само и само да ме снимати тя беше на една от пейките на около 10 метра от мен , и от време на време се поглеждахме и аз показах на веднъж че уж ше цепна с лупатата ( се пак садихме цветя , как без лопата
) и тя се усмихна някакси доволно ( смисал не че си каза баси идиота , а нещо от сорта супер "забеляза ме" ) Та мисълта ми е че съм много прост , да е на 10 метра от мен и да не я заговора , а седеше там някаде около 30 минути
сега съжелявам много , идиот съм !
Иначе , не не се познаваме от скаип , от моето училище е 2 години е по малка , до сега сме имали само флиртчета![]()
Моето мнение за подарака е , че има как да и подаря нещо малко да види , че не ми е безразлична , но пък както много хора казаха "на първа среща е малко рано" .