- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- опасно ли е?
По добре чети за симптомите на херпес,сифилис,HIV и т.н. ,ти еба и бременността
+1Първоначално написано от Antixrist
Абе хора преди да пускате тъпи темички по-добре вземете се образовайте от книги или от интернет как стават нещата и какво би се случило, ако стане един кво си...само бъгвате тука...
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
тука половината постове са само да храните момичето!окей, не е права, тряа се образова... обаче тоя форум е за да помага... аз съм на 15 и ако ида ся в някоя аптека и поискам презервативи тряа ли да ми откаже аптекарката като каже 'мноо си малък' ? тогаа просто няма да ползвам презерватив и пак ше стане работата и то мн по-опасна... затова е длъжна да ми даде - иска не иска, ако зависи живот от това...
същото е тука - вий искате - не искате, момичето вече я е свършила работата, няма закога да я вразумявате... обяснете й колко е опасно да е без презерватив обаче не можете да промените тфа че вече го е правила!ми тя не мисли ама и вие не мислите щото 50 човека да кажат 1 и също е спам в темата...
Сори за стабилния офтопик... мацка, тест доколкото знам се прави на 9тия ден след акта ... не си бременна както казаха другите
цикъла е периода МЕЖДУ 2 менструации. Посредата на този цикъл, т.е. точно в средния ден (например ако той е 28 дена, на 14тия ден) има около 12 до 24 часов период наречен овулация, през който образуваната тези 14 дена яйцеклетка е готова и годна за оплождане... тогава вече може да забременеешдано съм отговорил на въпросите ти, и СТИГА с тия хейт постове...
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от DemonchY
Много си прав.. а за теста приятелко дадох ти линки цена дори
![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Значи ,тест се прави 7 дена след акта. Такъв , който отчита рано е най-новия Прето се казва , 2 броя вътре за 5 лв . 1вия брой е за 7мия ден след акта , а 2рия е за 1вия ден от закъснението на М .
Има опастност от предекулационна течност . Но той нее свършил в теб , а и сте го правели 1 ден след М .
Аз също съм го правила тогава, но вероятността да си бременна е 0,001 %Н е казвам ,че няма вероятност , казвам че е мн малка , защото 2-3 дена след и преди М ПРОСТО НЕ Е ВЪЗМОЖНО .
Преди ,защото яйцеклетката вече се изхвърля от организмам ти без да е оплодена и След , защото няма толкова бързо образувала се новаГинеколог ми го каза и аз се успокоих
но правето го с кондоми , и аз се наплаших доста вече
![]()
If I played you like a toy?
Не знаеш елементарни неща, а си тръгнала да се е**ш. .![]()
Не можете ли преди първия си акт да се поинформирате малко, вместо след това да питате дали сте бременни и да се чудите откъде сте прихванали някоя болест, или сте получили инфекция. Правете секс без презерватив само тогава, когато имате доверие на партньора си и сте готови, ако стане грешка да си понесете последствията.
Bon Jovi - Always
Абе хора тоя интернет е толкова велик!! има хиляди форуми и нз си още кво,прочетете тук там да се пообразовате малко.
П.П. Лично аз цялото си сексуално образование далжа на интернет!
крааааййй бременна сии бягай да казваш на мамати че ще става баба !направи си тест отиди на лекър или нещо такос ама НЕ СИИ !
![]()
![]()
I kf0o e g0lqm li si ? ;ddd smeshk0o ;ddd
Прав/а си :PПървоначално написано от boniboon