.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Защо на тази тема мъжете са на почит ?!

Имам въпрос.

Хипотетично:
    Представете си едно момче и едно момиче - и двамата са на 14 примерно.
    Момичето решава да го направи с гаджето си (той е на на 17). Правят секс .. дрън дрън .. момичето вече е изгубила девствеността си. На другия ден момичето отива при приятелите си и има казва, че вече е правила секс, при което всички започват да я обиждат, че е курва, тъпа, малка, куха и etc. Толкова за момичето.

Момчето (което също е на 14) решава, че иска да прави секс. Намира си някоя кака .. дрън дрън .. и той вече е правил секс. На другия ден момчето отива при приятелите си и им казва, че вече е правил секс, при което всички започват да го хвалят, какъв пич е, поздравяват го, че е правил секс, признават го за 'велик' и etc. Толкова и за момчето.

Въпросът ми е:
    Защо, когато момче и момиче на една и съща възраст (в случая 14) правят секс, след това отиват да се 'похвалят' на приятелите си, момичето бива оплюто и наругано, а момчето похвалено и сложено на почит не само сред връсниците си, но и сред по - големите (не говоря за възрастните) ?
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Според мен тези който казват на момичетата че са курви и т.н просто завиждат
    Всеки организам,всяка психика е коренно различна от друга
    Курва ляга с всеки
    Кучка която няма да легни с теб

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Защото това е жестоката истина... Когато момиче спи с много момчета тя е курва.Ако момче спи с много момичета той е пич.Момичетата сме прецакани винаги,ко да правиш.
    Брях,брях

Оти треебе да си дуупее

пхаха..

сериозно..и аз съм си задавала този въпрос ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Защо ли?
    1) Защото голям батко е по-лесно да си намери малка лигла
    2) Защото за момичетата 1вия път все още е важен и не трябва може би да е ей така тр да е с спец човек,докато при момчетата е се тая защото първия път е нещо ново все 1 си бог..
    3) Защото това момче да е с по голямо момиче (3-4 год.) е доста по-рядко от това момиче да е с по голямо момче (3-4год.)
    И това може би е достатъчно за да ти отговоря напълно

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Защото бохат повече от фамилията марли (smoke) o.O

Естествено защото мъжете имаме секса за нещо по открито сравнение с вас жените ;0

Град
    Пловдив
    защото мъжете правят секс с куцо кьораво и сакато стига да има дупка не е нужно да влагат чувства ... а за жената (поне жена, която уважава себе си) трябва да има чувства, за да си легне с някой ... дава ли си П****та щяло и нещяло нормално да е курва .... просто така сме устроени Жените държат много повече на чувствата, отколкото мъжете

Защото ние момичетата сме отговорните същества-ние не сме само бъдещи жени и съпруги-ние сме бъдещи майки....И ако се случи нещо с нас,ние не обричаме само себе си на неприятности,а и носим отговорност за евентуално бебе и цяло поколение ...Ние сме тези,които ги боли всеки месец,ние сме тези които ще носим дете в утробата си 9 месеца,ще повръщаме,изпадаме в депресии,чувстваме нещо живо в коремчетата си...Ние сме тези,които трябва да се пазим и да си намираме подходящ татко,мъж,защото не всичкото удоволстие можем да получим само от секса...удоволствие е да виждаш любовта в очите на момче/мъж до себе си,удоволстие е да виждаш как ти си целият му смислен свят,има ти доверие,а не само да си кралицата не неговата нощ,когато решиш да пуснеш ей така,за мерака. Докато мъжете,те не носят толкова куп последици след гърба си,ако направят беля,естествено ако въпросният не е с чувствто за отговорност,което пак не е гаранция за щастие,защото целта на нашите животи са имаенно щастието..

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Защото ние момичетата сме отговорните същества-ние не сме само бъдещи жени и съпруги-ние сме бъдещи майки....И ако се случи нещо с нас,ние не обричаме само себе си на неприятности,а и носим отговорност за евентуално бебе и цяло поколение ...Ние сме тези,които ги боли всеки месец,ние сме тези които ще носим дете в утробата си 9 месеца,ще повръщаме,изпадаме в депресии,чувстваме нещо живо в коремчетата си...Ние сме тези,които трябва да се пазим и да си намираме подходящ татко,мъж,защото не всичкото удоволстие можем да получим само от секса...удоволствие е да виждаш любовта в очите на момче/мъж до себе си,удоволстие е да виждаш как ти си целият му смислен свят,има ти доверие,а не само да си кралицата не неговата нощ,когато решиш да пуснеш ей така,за мерака. Докато мъжете,те не носят толкова куп последици след гърба си,ако направят беля,естествено ако въпросният не е с чувствто за отговорност,което пак не е гаранция за щастие,защото целта на нашите животи са имаенно щастието..
    Благодаря за точния отговор ^^.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Защото това е жестоката истина... Когато момиче спи с много момчета тя е к***а.Ако момче спи с много момичета той е пич.Момичетата сме прецакани винаги,ко да правиш.
    Когато жените почнат да гонат мъжете за секс и мъжете почнат да се държат като пу т ки тогава няма да се сърдя и да ми викат курва една жена може да прави секс когато си поиска докато при мъжете нее така и тва нее чесно ама мъжете винаги са прецакани

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Защото жените са невинни,а за един мъж е гордост да успее да отнеме невинността на някое момиче и да я направи своя любима.А с жени които се дават много лесно не е интересно,защото винаги ще ти е на ума,че колкото и да се забавлявате скоро ще си намери друг защото е к у р в а.
    Westside rollin' all day, every day

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    moneycomeme в тийн сайт сме.. кви бебета кви 5 лева... момичето кат каже "правих секс" никой не си помисля "аа.. ама ти след 10 години кат имаш бебе..." та дрън дрън. а и защо 14 годишната ще ходи да се хвали на 32329382903812 човека.. ако каже само на 1-2 по близки приятелки те няма да я нарекат курва.. а и мъжете не крият че искат секс.. и както казаха по трудно си го получава и ако е успял е вид геройство. а и замисли се.. лесбийките се толерират повече от гейовете. и за тях н ее честно, нали?? ако мъжете се **** е гнусно, пък ако са жени е супер яко..

Това ни налага обществото. кво да направим

Cruel Intentions

поради простата причина , че момчетата смятат това за много елитно ,а момичетата го мислят за курвенска работа

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от KaZaKa
    поради простата причина , че момчетата смятат това за много елитно ,а момичетата го мислят за курвенска работа
    Не е винаги така. Ако си ебал 300 жени ама всички са от типа "50 годишна мазна циганка с путка кат сопол" не е героично а е гнусно
    Westside rollin' all day, every day

mysterious93 ..... а би трябвало да се замисляме за тези неща.Предприемайки каквото и да е действие,трябва да сме готови да поемем рисковете..Претендираме,че сме големи за гаджета и секс,но не и за нещата,изискващи поемане на отговорност.

значи по принцип тези който ще Я обиждат са тЪпи и завиждат и не са правили секс сега не можеш да кажеш че ако едно момиче което е правило секс отиде при друго такова и й каже второто момиче ще я опрекне
    а момчетата който ще идигнат в култ въпросното момче съшо не са правили секс защото секса е удоволствие и за двамата партьори

както казаха и по горе ако аз отида при едно момиче от съседния клас и й кажа искам да правим секс ще получа бурен смях в отговор , но ако тя дойде и ми го каже на мен за 20-30 сек ще исмисля каде да стане работата

горе доло т`ва е основното
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Marinchety
    защото мъжете правят секс с куцо кьораво и сакато стига да има дупка не е нужно да влагат чувства ... а за жената (поне жена, която уважава себе си) трябва да има чувства, за да си легне с някой ... дава ли си П****та щяло и нещяло нормално да е к***а .... просто така сме устроени Жените държат много повече на чувствата, отколкото мъжете
    +1 и аз така мисля..

защо е нужно да се хвалят
    това показва коко са тъпички и двамката

И аз са опитвам да го разбера тва от много време насам и все още не съм стигнала до отговора
    Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Мисля че се получиха доста злобни коментари. Всеки гледа в своята градинка и защитава своето, но мисля че не е съвсем така. Когато бях ученичка в моя клас бяхме повечето момичета и това че си правила секс, наистина те правеше готина в очите на другите, така че не е напълно вярно. Има и нещо друго, повечето от момчетата се притесняват да го правят с девствени, даже предпочитат момичето да има малко опит, (не да е курва), просто да разбира от секс.

Щото живееме в едно скапано общество
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Супер фен
    ВСъщност вече изобщо не забелязвам разлика.

Когато 14 годишната се похвали на приятелките й(които или са се минали и тя е видяла от тях или те всеки момент ще я последват,а тя е техния идол) та...когато се похвали девойчето мисля,че ''тайфата' доста добре я приветстват вече...и от там децата се чувстват велики,мощни,върховни и т.н. от това,че правят секс и тая работа плъзва като една мода..
    А момчетата - ами за мен е еднакво тъпа постъпката и от момче и от момиче.
    И в двата случая смятам,че родителите им са ги изпуснали и че са малки заблудени и с грешна преценка същества.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Според мен момичето ще го нахранят не толкова защото е правила секс, а защото се хвали с това. Обществото е отредило на момичетата ролята на потайни и срамежливи, що се отнася до секса.

Град
    Бургас
    Попринцип е така - Шанс момиче да се уриди с секс 70%,Шанс момче да си уриди секс 30% Другата истина е че 60% 13,14 годишните момичета вече са правили секс с бая момчета упс (мъже).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си