- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трябва ли руста ни да ни компексира?
Аз съм що-годе висок и мен не ме влечат миньончетата. Нищо лично, явно наистина за всеки влак си има пътници.Първоначално написано от fatalgirl
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Естествено, че не..И аз съм от ниските. Като бях по-малка 6-7 клас ми беше много тъпо, всички момченца харесват по-високите момичета, чак после им идва акълаСега 5 години по-късно мисля, че именно това ме отличава от другите и именно в това се крие чарът ..
Така че не се комплексирай излишно.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
В последните 2 години дръпнах с 7 см (от 163 на 170). Та както е тръгнало до 25г. нямам идея колко ще порасна. Високо момиче + ниско момче. За мен високите момчета са с предимство, за да има разлика и ако съм с обувки с токчета.
Аз преди бях дребничка и имаше едни момичета от класа ми (най-популярните и готини ,предполагам ме разбирате) ,които ми бяха приятелки но се държаха ...нз ,понякога неуважително ,особено едната се опитваше да ми се нещо като подиграва заради ръста !Е ,сложих точка на тази работа ... както излизах с тях един ден след поредното дразнене си заминах (беше точно началото на лятната) и както всеки ден илизах с тях - просто спрях .Сега пак сме приятелки ,и като разказвам не искам да натъртя на скарването ни(не че беше ,просто им бих шута) .. това което искам да кажа е ,че тази година пораснах доста... ,и а момичето което ми се подиграваше повече (не точно подиграва де ) е колкото мен някаде ,смсл не е пораснала от миналата година почти никак,и ся май и е тъпо ... пак сме фр но сега се чудя защо толкова ми е пукало![]()
Айде сега, не ми казвайте че НИКОЙ от вас не иска поне малко да прилича на моделките от фешън.тв-то![]()
Честно казано ми е адски смешно като видя няква двойка нощни чекмеджета, ама.. има хора сякви
Тва, че на някой му става от момичета джобен размер, не значи че тряа в цялата тема да се поплюват високите, 180 е наистина МНОГО за едно момиче, но пък за мен идеал за жена е висока и слаба /макс 175-6/
Противно на сички мнения по темата - ДА, размерът има значение, ръстът има значение, НО формата е по важна. Бъди мъничка, но с готино тяло и НИКОЙ нищо не може да ти каже, но според мен си има значение височината - поне за 1вото впечатление.
За който въобще чете, ще кажа - размерът има значение и започнах пост-а с агресивен тон, тъй като мн ме издразни тва че сички поплюват високите мацки, които мен лично мн ме кефят. Няам против ниските хора, но ви казвам - Има значение - макар и всеки да възпиема ръста на другия по различен начин.
Темата беше основното за момчета.
170 съм, 8 клас а всички са по 175,80
Аз съм 181см ,9 клас и в класа ми има доста по-високи от мен ,но не се уплаквам![]()
+1Първоначално написано от SmileyFace
![]()
![]()
Абе айде сега и вие - всеки си е различен и има различно мнение.Едни харесват високи,други ниски.А относно момчетата не мисля,че трябва някой да се комплексира - всичко си е до ген![]()
Неприлично Щастлива .. : )
мен не ме комплексира това че съм висока а доколкото някои мои приятели се комплексират от ръста си. Но не мисля че това колко си висок или нисък има голямо значение
`only God can judge me!
момиче 162см - 14 години![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не, мисля че не е от особено голямо значение ръста . Аз съм на 14 - 1.63 висока и това си ми е идеално.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от whitediamond
Не знаех, че щом си висока и директно си кобила.То по тази логика си или кон, или кобила. Аз също съм доста висока за момиче - 1,80 и 53-54 кг, доста са ме "охранили" явно. Много по-често моделите са високи, отколкото ниски, а и аз лично предпочитам да съм със сегашния си ръст, отколкото да съм някоя набита. Нищо против по-дребните мацки, не знам какво му е странното просто на високо момиче. То напоследък даже момчетата са вече по-ниски и от момичетата...
Винаги съм била на мнение , че ръста и килограмите не трябва да ни създават комплекси.
Не мисля , че високите момичета са кобили. Напротив ..
И за ниските хора мога да сложа поредното клише. Ама не го правя и няма да го направя.
Не мога да разбера защо слагате клишета без основание. Окей , ваше си мнение , амаа ..
Не! 1.70-15 години- момиче и хич не ми пука ;]]
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
изобщо ръста не определя един човек определено не трябва да комплексира някой...
Не, разбира се.
Едни харесват по-ниските, други по-високите.
Аз преди никак не харесвах това, че стърча над всички, но сега дори ми е кеф и искам дори да порасна още малко, особено като видя някой по-висок от мен![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не сериозно ако си висок 1.75 кфо са ставаш кобила?!Първоначално написано от fatalgirl
omg Хораааа..
Разбира се, че рУста не бива да ни компексира.![]()
По-добре висока, отколкото ниска.Първоначално написано от Unendlich
![]()
не разбира се и аз 1.70 ама не ми пука особено![]()
Неее,към 1.70 съм пък искам да съм и по-висока.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Според мен ръста няма значение, но ако имаш приятели за които е е проблем! Имаш преди време една приятелка дето беше много ниска и всички и са подиграваха и тя се затвори в себе си ама аз все й казвах да не ги слуша другите какво казват.Мина лятото и изведнъж тя стана много по висока, обаче стана и много наперена и много се промени. И след тва тя си намери нови приятели и така ...
![]()
За момичетата - няма проблем. Момче да си ниско е кофти. Попринцип вече (поне в нашата държава), колкото си по-едър, толкова по-добре.
Аз съм 174-175см, 16 години (таман навършени) и съм си доволен
Но всеки както се е родил. Няма нужда да се комплексиаме за нещо което е можем да променим, поне не драстично.
Lexynnka
не
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.