.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Феромони ???

Ми питам дали действат тези Феромони --> http://www.sexaromati.com/index.php?cPath=1 не мисля да си вземам просто да питам :P

и аз от това се страхувах майка ми и сестра ми ама има баня прибирам се и под душа

Аз не съм някъф задръстеняк ама харесвам една от нашия клас ама нещо не вързва ..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Давай,купувай го ,пръскай и смело
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правилно!То жени така се свалят...
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Абе до сега не съм срещала момче с такова нещо по себе си .. но пък при мен и някои определени аромати на парфюми ми действат по същия начин ..

Еми аз ти препоръчвам да се доверяваш повече на собствените си сили и чар. за да я свалиш, а не да се доверяваш на някви супер идиотски "изобретения". За мен това са глупости.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    Еми аз ти препоръчвам да се доверяваш повече на собствените си сили и чар. за да я свалиш, а не да се доверяваш на някви супер идиотски "изобретения". За мен това са глупости.
    глупости са друг път
    не са глупости, чел съм, че действали, но не било кой знае колко

Намажи се с грес...
    It's too late...

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Намажи се с грес...
    Или с вазелин.

Т'ва са глупости братле. Купи си хубав парфюм, купи си дрешки... направи си прическа и ще имаш същия привличащ ефект, но по-дълготраен.
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от ОНЯ
    Аз веднъж се пръснах с такова и от даскало до нас 19 пъти бях изнасилен от разгонени женски и едвам се изплъзнах на още 8 нимфоманки.Лошото е че като се прибрах мама и кака ме налазиха за 3ка.
    бъзикаш ли се ?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от y0urhottie
    Цитирай Първоначално написано от ОНЯ
    Аз веднъж се пръснах с такова и от даскало до нас 19 пъти бях изнасилен от разгонени женски и едвам се изплъзнах на още 8 нимфоманки.Лошото е че като се прибрах мама и кака ме налазиха за 3ка.
    бъзикаш ли се ?
    мега ясно
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Ти като си шматка с каквото и да се пръскаш..... файда никаква

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Не е нужно да се пръскаш с феромони .. бъди уверен в себе си .. има много наливни .. хубави парфюмчета .. харесай си нещо по което направо да си умират момичетата .. понякога най-обикновенния според теб парфюм може да омае едно момиче

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си