- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Феромони ???
Ми питам дали действат тези Феромони --> http://www.sexaromati.com/index.php?cPath=1 не мисля да си вземам просто да питам :P
и аз от това се страхувах майка ми и сестра миама има баня прибирам се и под душа
![]()
Аз не съм някъф задръстеняк ама харесвам една от нашия клас ама нещо не вързва ..![]()
Давай,купувай го ,пръскай и смело![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Правилно!То жени така се свалят...
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Абе до сега не съм срещала момче с такова нещо по себе си .. но пък при мен и някои определени аромати на парфюми ми действат по същия начин ..![]()
![]()
Еми аз ти препоръчвам да се доверяваш повече на собствените си сили и чар. за да я свалиш, а не да се доверяваш на някви супер идиотски "изобретения". За мен това са глупости.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
глупости са друг пътПървоначално написано от miss_kiss181
не са глупости, чел съм, че действали, но не било кой знае колко![]()
Намажи се с грес...
It's too late...
Или с вазелин.Първоначално написано от stupid0boy
![]()
Т'ва са глупости братле. Купи си хубав парфюм, купи си дрешки... направи си прическа и ще имаш същия привличащ ефект, но по-дълготраен.![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
мега ясноПървоначално написано от y0urhottie
Ти като си шматка с каквото и да се пръскаш..... файда никаква![]()
Не е нужно да се пръскаш с феромони .. бъди уверен в себе си .. има много наливни .. хубави парфюмчета .. харесай си нещо по което направо да си умират момичетата .. понякога най-обикновенния според теб парфюм може да омае едно момиче![]()