.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Самоувереност

Защо не съм уверен в себе си?Днес нещо отвътре ми каза да намигна на едно момиче от даскалото,но не го направих.Или друг случай:Преди състезанието тренирах много усилено,имах самочувствие и се справях добре.Обаче когато излезнах на тепиха се сдухах и загубих срещата и то от много-по малък от мен.Помагайте!
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Град
    у нас
    Може би си по-срамежлив ! Може и да е от пуберетета (ако си в пубертет)!Не се притеснявай с времето всичко ще се оправи Айде успех
    Асии <3 , Наннсии <3

просто като се надъхаш и после излезеш пред хора няма да позволяваш такова нещо. Казваш си аз съм мъж ве мамка му, ще ви размажа и просто вярваш, че го можеш.

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от gegata15
    просто като сенадъхаш и после излезеш предхора няма да позволяваш такова нещо казваш си аз съм мъж ве мамка му ще ви размажа и просто вярваш че го можеш
    Съгласна съм
    Асии <3 , Наннсии <3

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами за момичето, ако преодолееш срама си, ще се получи. С момичето можеш просто да се заговориш, чрез други приятели, или просто да я питаш нещо. От там се тръгва. За състезанието - трябва да имаш хъс. Трябва да имаш вяра, че ще победиш. Да не се притесняваш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Братле - 4 бири и не намигване и усмивка, ами думите си идват сами

п.с. но да не забравия дъвка, щото миризмата на алкохол отвращава
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си