- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мислех си ..
Защо всичко е толкова фалшиво и изкуствено ? Толкова ли са емоционално ограничени някои хора че за тях всичко е въпрос на интересиа къде отиде любовта в истинския и смисъл ; [ или просто аз винаги попадам на такива .. използвачи .. просто повечето са някви бройкаджии лишени от чувства и най вече от скруполи .. писна ми честно казано
много малко истински хора останаха
Всеки е минал през такъв период на отчаяниеНе всички момчета са еднакви..и твоя принц на бял кон ще се появи
не се отказвай и не се отчайвай
Вярно е, че в днешно време бол от бройкаджии и лицемери... затова бъди внимателна и преценяй момчето
![]()
Първоначално написано от footballgirl
I don`t care .. ;] ..
а ти кво искаш бе?Първоначално написано от footballgirl
момчето да дойде и да ти плачи на рамото ли бе ?![]()
Незнам зак'во се мислите за такива пичове след като нямате чуства... Аз с едно момиче не мога да бъда ако не чуствам нещо към нея... Наистина - не всичките момчета могат да се сложат под 1 знаменител... Просто за някоИ е важен само секса и гледа си шибне някой друг брой отгоре..
It's too late...
А ти неможеш ли да го усетиш?В смисъл,че е с теб само за секса.Битрябвало да го усетиш това,едно е да те обича и друго е да си му за бройка.Просто начините по които се държи са различни.
някои доста добре се прикриват. а и има и друг вариант, често срещан- обича си гаджето, но не му пречи да си хойка и по други. така че не е толкова лесно.Първоначално написано от SkylineDrift
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
М`да,вярно е,че повечето са такива..НО в никакъв случай НЕ трябва да поставяш всички момчето под общ знаменател..
Има и момчето,които не са само заради едната бройка..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да любовта е много сложно нещо, затова никой не може да я разбере... Както някой каза всеки е имал такива моменти. Няма да се отчайваш - живота ще ти поднесе още много изненади и хубави и лоши... Но все пак трябва до някъде да бъдеш придвидлива и да не допускаш до себе си хора, за които мислиш че биха ти причинили болка. Ако имаш и най - малко съмнение, че някой ще те оставиш да си ближеш раните сама- бягай - само напред без да се обръщаш назад. Дано срещнеш човека, когото да те разбира, уважава и обича истински. Успех!!!
Не всички момчета сме еднакви. Ще си намериш някой по-малко идиот.![]()
Първоначално написано от SkylineDrift
а кой е казал че не го усещам ?? за тва ги режа още в началото ..
Ами чесно казано всеки попада на лицемери, плейбойчета или там както ги наричате. Обаче не всички са такива. Ще намериш своя ''принц''Явно трябва малко повече да потърcиш.
Спри да се срещаш с футболистчетаПървоначално написано от footballgirl
![]()
Бъдещето на българския футбол са доста наперени и самочувствието им е в огромни дози,а пък и без покритие при повечето
![]()
оо за футболисти просто не ми говорииначе мерси за куража , все още има надежда
доста жаби трябва да се целуна докато намеря принца
![]()
ако се замислиш, навярно ще откриеш доста голямо сходство във външия вид и характера на тези, които си харесвала до момента. изводите сама ще си ги извадиш.
Защото такива са разбиранията на човека в днешното общество . което е жалко . Въпрос на ценностна система и манталитет . Не е хубаво да се слага всичко под общ знаменател , за каквото и да било . Но е добре , че ти не го правиш . Казваш някои . А всъщност под това " някои " стои много повече , та по - голямата част са точно такива . За тях няма емоции , няма чувства , всичко е интереси . Не е въпроса , че ти попадаш на такива , всеки от малкото останали свестни хора попада на такива . И тука не става въпрос за приятели , а изобщо че тези хора преобладават и вече тва се приема за нормално , дори над 90 % от съфорумниците са такива и отричат . И защо ?! Нали се харесвате такива , нали такова е обществото . Щом сте лицемери , използвачи и ограничени комплексари , както сега е модерно , защо го криете ? Няма нужда от нападки , то е ясно , че всеки ще тръгне да се оправдава , че не е такъв , ама полза няма . Нито мене , нито който и да било го интересува тва , което ще кажете в своя защита . Говорете на воля , жалките ви опити няма да променят тва , което сте всъщност и вие го знаете . Накъде отива всичко ... Ами на майната си отива . Наистина много малко истински хора останаха за съжалениеПървоначално написано от footballgirl
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
аз пък мисля, че е обратното (момче съм)![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Хайде пак започнахме да говорим чрез общи знаменатели...
Още със заглавието започна да лъжеш както себе си ,така и останалите!Замисли се малко и ще разбереш къде е проблемът.Footballgirl се оплаква колко повърхностен и грозен бил светът...
Първоначално написано от mrfahrenheit
какво общо има nick name-а ми по дяволитене харесвам футболистчета и не слагам всички хора под общ знаменател просто защото е наивно и невъзможно всички хора да са еднакви !
Ако наистина започнеш да мислиш, ще спреш да попадаш на такива. Толкова елементарно решение нали...Е изпълнението е отделен въпрос. Просто търси сродни души. Въпреки, че пътя който си избрала не е лесен, почти всички които са тръгнали по него са се отказали, а малцината който са успели...е като се сетя за такива ще го постна...Първоначално написано от footballgirl
се тая