- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чак пък толкова?!
Добре..значи..нов съм,това се вижда.Никога не съм писал в такива сайтове,незнам какво е..но след тоя ден,просто незнам какво да правя.Та така..да оставим деня ми..кой го интересува.Мъката ми е ,че незнам какво искам,или просто така си мисля,или не съм открил какво искам,или просто няма такова нещо което да искам,или просто съм някакъв..как да кажа..задръстеняк, идиот
или там,амм' от шиб****а възраст,да малък съм,вярно ..и все пак..верно ,че на моята възраст няма любов..Поне така съм чувал..Абе както и да е..просто защо винаги става така,че да разкарам човека с който съм в момента ,с кой/ито съм излязъл..Незнам как да се държа с тях ..винаги аз излизам виновен, знам ,че неставам за нищо..офф.Фаштам бас ,че не ме разбрахте..Даже сега не знам какво искам,и какво пиша
![]()
Дай малко инфо за себе си, кажи какво се е случило и как искаш да ти помогнем, и може да стане нещо.
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
де факто, от поста ти излиза така, че не ти, а теб те разкарват.![]()
Според мен трябва да се опиташ сам да осъзнаеш, с какво прогонваш хората около себе си. Много малко разбрах от казаното от теб, но ще те посъветвам да намериш и развиеш добрите си страни. Никой не е само лош. Ако сам не се харесваш, няма кой да те хареса. Винаги го имай предвид и се поуспокой малко. Не зная на колко години си, но изказването ти звучи малко неестествено дори за човек , сблъскал се с много повече от теб. Опитай да преценяваш по-трезво ставащото около теб.
Емина 15 съм,момче..не съм някой отворен,или много затворен ..нормален съм си да се каже,леко ексцентриче..кефи ме необикновенното...Правя се на някакво емо,искам да съм емо
но немога да съм емо
Немога като някой лабилен маняк да си резна ръчичката
е праел съм го,но леко
Амии слушам Електроника , Метал , Рок , Скриймо , Емокоре ии такива
кефа се много на музиката,обичам да "вися" с приятели навън,обичам когато съм с приятели да ми "изпращи" нещо в мозъка и да почна да са смея като луд,забавен съм
сички ме мислят за Обратен
![]()
![]()
(НЕ СЪМ) и така ..
За деня ли,ами....Какво избирате момиче от вашето даскало.Буквално на 10 метра да учи..Харесвате я.Или момиче от друг град.Виждате се 2-3 пъти на месец,но я харесвате повече![]()
Аз знам кое ще изберете,проблема е ,че аз незнам кое исками коя "обичам"
Много съм зЛе![]()
Амии прав си,благодаря..Прогонвам ги с инатът сиПървоначално написано от SadBoy93
странна личност съм,твърдя го защото го знам,казвали са ми го не 1 или 2-ма,може би десетки...не съм лош,просто съм инат,незнам какво искам...
Все едно си ми 1ви приятел знаеш ли..Найстина не се харесвам,всякаш се мразя.немога да преценя това е проблема![]()
както виждам ти е много забавно, постоянно пращаш такива емотикони![]()
Ами винаги е така,тъжен съм,нервен съм,а след това му викам "айде е***о си 'фара .. и така ..а на следващия ден пак ми пука..Първоначално написано от terrrs
хах..с теб много си приличаме..изпадала съм много пъти в такива объркващи ситуации...единственото нещо от което се нуждаеш е разсейване от тази драма...отдели един ден в който да разходиш куччето си(например, ако нямаш куче разходи се с някой стар приятел с който не си се виждал отдавна..припомнете си миналото) по този начин ще се откъснеш от цялата обърквация..и отговорите сами ще дойдат..не се впрягай толкова...
![]()
ПС ... по - добре не си драскай по ръцете...особенно имена...после само ще ти напомнят за миналото...за болкаата(ако е имало такава) и т.н. .. това не е решение на нищо![]()
Стар приятел ?! ее ще намерим някойПървоначално написано от L1n4e7o
Амии точно това ,че търся отговори,а не намирам нищо,казват ми "търси" ,но пак - нищо .. Нямам куче
Котка имам,персиец ,може него да разходя
![]()
абе няяма значение кво ще правиш...важното е да се разсейваш...а после отговорите идват от самосебе си
![]()
Почти нищо не разбрах , но яко те тресат хорамоните . Обаче по некое време ще ти мине![]()
![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Хаха ти си 2-рия който ми го казваПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
И май е това...дай да опънем някоя и да се спира а ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
ти си по-зле и от девойка преди цикъл.![]()
изиграй един CS, после си лягай, утре стани, разходи се, порадвай се на слънцето, птичките и тревичките.Ще ти минат нервните изблици като видиш хора.
![]()
Е.....т'ва е нервен сривПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
пак е като цикъла
аа не мерси ЦС не цъкам
е всеки ден ли да гледам трева и хора хаах ,даже вече почнам да я ям тая трева
![]()
Е.....т'ва е нервен срив![]()
пак е като цикъла
аа не мерси ЦС не цъкам
е всеки ден ли да гледам трева и хора хаах ,даже вече почнам да я ям тая трева
[/quote]
оно...ти си ми сродна душа...опитай люляк....мн е як...ама лилав:Д![]()
![]()
![]()
Аа люляк..Само да намеря и ше си напрая Зилена салата![]()
![]()
Щях да пробвам глухарче ,ама ме спряха
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от norain
недей глухарче....тревата не я яж...може някой да е ходил по естествени нужди там...яж листа...цветя...абе само неща които са дървета или добре измити..ако са ниски![]()
Ее що бе ,ако е пикано има повече Минерали ии ВитаминиииПървоначално написано от L1n4e7o
![]()
![]()
хаха ям сичко аз
.. виж си Личните
![]()
Ами мисля, че на 15 е нормално да не знаеш какво искаш. Просто исчакай да мине малко време и ще разбереш с коя искаш да си и това е всичко. На кратко казано недей да пренасилваш нещата, остави ги да се развиват нормално и от само себе си.![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!