.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Прическа на вълни

Здравейте!
    Искам да си направя прическа на вълни и се питам как може да стане това? Мисля, че се прави с големи ролки но не съм сигурна за това се обръщам към вас
    Моята коса е доста къдрава по принцип но искам да постигна контролирани вълни.

Кажете вие как си къдрите косата и знаете ли различни начини /с различни средства/, чрез които да се постига различен ефект от къдренето?

Мега фен Аватара на ameli
    с едри плитки..?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Привет.Най-напред да ти кажа че съм момче.Амм не разбирам какви са тия вълни, но ще ти кажа как сестра ми постига един много як ефект.Плетат и цялта коса на мн малки плитки(към 30+) и спи с тях.На другият ден като ги разплете стават едни вълнички ..и стои много яко
    Ако искаш пробвай.Надявам се да съм бил полезен :d

Цитирай Първоначално написано от djv
    Привет.Най-напред да ти кажа че съм момче.Амм не разбирам какви са тия вълни, но ще ти кажа как сестра ми постига един много як ефект.Плетат и цялта коса на мн малки плитки(към 30+) и спи с тях.На другият ден като ги разплете стават едни вълнички ..и стои много яко
    и аз така се правя но ако искаш плитките да се забелязват повече да са малки

Голям фен Аватара на liim0nka
    веднъж направих тази грешка, но не мисля да я повтарям.. като се разплетох бях като гръмнала..като лъв или както искате.. опитах се да я изправя-никакъв резултат..
    при мен поне не се получи, това което трябваше
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    веднъж направих тази грешка, но не мисля да я повтарям.. като се разплетох бях като гръмнала..като лъв или както искате.. опитах се да я изправя-никакъв резултат..
    при мен поне не се получи, това което трябваше
    + и при мен така .. ужаас .. веднага се вързах на опашка бях като гръмнал бойлер в трастика
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Според мен на вълни стават най-ефектно с ретро преса, но и с такива плитки съм пробвала и става горе долу добре.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    С маша, а ако не искаш да си гориш косата става и така - наплиташ си косата на няколко (4-5) големи плитки (като косата ти е влажна, но не мокра ) и спиш с тях. На сутринта се изсушаваш и отгоре ги минаваш с пресата, за да със сигурност сухи и после ги разплиташ. Не прави грешката да си решеш косата, щото става МНОГО ЗЛЕ . Надявам се да съм била полезна .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И с вилица става като първо си сложиш пяна за коса,а после навиваш кичури с вилица

Много яко става.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Плитки и ретро преса попринцип..аа и с някакви станиолчета гледах.Аз на моята преса имам 1 приставки точно вълнички,но на други модели не съм виждала точно такива,за сега.

http://www.fashion-lifestyle.net/hair_style_broi29

ако искаш да е по дълготрайно това е много добър начин

Град
    [На Метри От Земята]
    ретро вълни
    Просто аз

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от BuKuTyY
    http://www.fashion-lifestyle.net/hair_style_broi29

ако искаш да е по дълготрайно това е много добър начин
    ауууу,задължително ще пробвам...страхотни са
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    http://www.youtube.com/watch?v=PEhCG...eature=channel

Пробвах така,е не се получиха такива вълни като на момичето ама мойта преса е по-широка,но въпреки тва се получиха такива вълнички каквито аз исках

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:P

Взимаш един двоен лист А4 и го навиваш по ширина. Включваш си пресата за изправяне (без значение дали е тънка или дебела, може и с ютия, предполагам, но трябва да ти помага някой, за да не се изгориш).
    Навиваш си едно кичурче коса на листа и притискаш с пресата. Развиваш внимателно и пръскаш с лак. Аз преди това си изправям косата, защото ми е много бухнала. Става много хубаво, но си е доста разправия, ако имаш дълга коса.
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Мда с едри плитки става яко, аз си сплитам две докато косата ми е влажна (влажна НЕ мокра!) и на сутринта разплиташ, малко пяна и това е

Супер фен Аватара на spopi
    Извинете че тук ще питам.Някои знае ли клипчета от нета как се правят обикновени плитки от малките.Търсих не можах да намеря
    Ако може някой да помага.
    мерси

Аз се правя на хартиики и съм много доволна.Стават красиви къдрици-вълни

една приятелка се прави точно на такива къдрици като си увива кичур от косата около обикновен молив и това нещо го нагрява с пресата за изправяне .Стои й много готино.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    този ефект се получава с ретро пресата...
    http://www.shampoan.com/images/triff...70524305f3979a

така седи на дълга коса :
    http://andreasite.eu/photogallery/sn...i2008_012.html

и така на къса :
    http://www.ukhairdressers.com/diy/tr...r/FINISHED.jpg

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    а без ретро преса,как се получава този ефект
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Плитки по едри на влажна коса + слагаш пяна и сплиташ!

Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly
    а без ретро преса,как се получава този ефект
    aз си мисля,че с приставката за по-едри вафлички на пресата ще стане подобно,правила съм го и е хубав ефекта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си